Tetovani

Otázku položila: Luckydmh 2.7.2022 20:28

Vystouple tetovani
Zdravim, jsem uz trošku zoufala, tetovani mam 16 den a moc se mi to nechtelo loupat, jen opravdu trosku, mam to porad hodne vystouple a nemam to vubec hladke, co s tim mam delat, taterovi jsem posilala fotku a rikal, ze to mam nadherne zahojene a nic neobvykleho tam nevidi. Mne ale vadi, ze je to vystouple, bojim se to i holit, mam je od kotniku nahoru. Mazu to porad bepanthem tattoo. Je to normalni, ze po 16 dnech se mi to skoro vubec nesloupalo a mam to vystouple? Cervene to vubec nemam, neboli me to, ani nepali.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Aacko5.7.2022 23:53

    A měla jsi přes to folii? Nebo do začátku mažeš? Já měla folii, po 4 dnech sundala a mazala Infadolanem, za týden bylo úplně krásné. A to mám přes celé předloktí.

  • Mě se též vůbec neloupalo, a mám je mnohem hezčí, než první tetování, které se mi loupalo:-D nebo teda aspoň mě to tak přijde, ostatní říkají, ze je pěkné :)
    Nevím jak myslíš to, ze je vystouplé..? Po 16 dnech už bys je měla mít zahojené.
    Důležité je mazání od začátku :) klidně ještě jednou denně namaž.
    Pokud mas pochybnosti, objednej se k jinému taterovi, aby se ti na to podíval, budeš mít jistotu :)
    Určitě lepší je jit zbytečně než pak mít infekci a bude něco špatně. Většinou se na kontrolu nebo dodělaní chodí. Já tedy osobně žádné problémy s nim neměla, takže jsem nemusela. Ale pokud si myslíš, ze je něco špatně, tak Si nekam na kontrolu zajdi☺️

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist