Tetování

Otázku položila: Anonymní uživatelka #421735 23.8.2019 23:04

Ahoj, ve středu jsem byla na tetování. Dnes je pátek. Můžu jít ven v kraťasech s tím že jenom projdu venkem a pak budu vevnitř a pak samozřejmě ještě cesta domů? Nepoškodí mi ho to nějak? Normálně bych šla v kalhotech ale máme tady přes 30° a to se v kalhotech fakt nedá. Nebudu nějak sedět na slunci nebo něco..jde čistě jen o 10-15 minut cesty. Díky za rady a odpovědi:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja by som si to určite zakryla, 10 minút na priamom slnku nie je málo pre poškodenú kožu. Okrem toho vonku si do toho môžeš zaniesť nejakú infekciu. Ideálne by boli voľné bavlnené nohavice.

  • Rebeca24.8.2019 8:06

    Tetování mám víc, nicméně teď mám docela čerstvé, takže velmi aktuální rady tatérky a zkušenosti: Ničím pokud možno nezakrývat, nechat dýchat, slunci se ideálně vyhýbat. Ale je mi jasný, že týden doma člověk moc zůstat nemůže. Já takto procházela každý den na MHD a bylo to v pohodě, nicméně snažila jsem se aspoň chodit tak, abych ho trochu stínila. Pro jistotu. Nevím kde máš to svoje, ale v tomto počasí bych tetování zakrývala jen v nouzi, a navíc nějakou volnou látkou, která do něj nepustí cucky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist