Tesco, Pampers nebo jiné plínky?

Otázku položila: micika 4.5.2011 21:13

Ahoj holčiny, na základě místních diskusí o plínkách jsem koupila ty z teska-zelené esencial. Nebyla na ně žádná kritika, naopak samá chvála tak sem vzala hned troje...ale po rozbalení doma sem zaváhala. Možná co do kvality by šli,jsou pružné,neprotekli malímu ale děsně smrděj :-( ne jako že by byli parfemované, ale umělinou-jako bych malího oblíkala do petky nebo jak to popsat. Tak jsem se chtěla na toto zeptat vás co je taky kupujete..je to nějaká vyjímka, nebo to vyčichne?(jsem je vyndala z toho obalu aspoň) Bojim se aby z nich nemšl malej nějakou vyrážku..
Jinak by ty plínky opravdu nebyli špatné, ale četla sem tu i ohlas, že sou i lepší než pampersky a to se mi nezdá, P. jsou vážně měkoučké a to i když je pročůrá, tyto tak trochu ztvrdnou-ale pravda že rozhodně ne tolik co ty obyčejné levné(dostali sme totiž balik od kamarádky která je taky dostala ale nevyužila je,byli to nějaké prkenice,ani nepružili :-) )
popřípadě jaké jiné plínky využíváte z těch levnějších než Pampers?Malímu teprve budou tři měsíce, do teďka sem měla nakoupenou zásobu z akcí,takže teprve začínám zkoušet jiné plenky..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Používám Tesco pleny už 4 roky, ale nikdy jsem si toho nevšimla. Teď jsem si šla čuchnout a cítím to samé, co popisuješ. Ještě mám doma takové ty natahovací Tesco a ty nijak nevoní ani nesmrdí. Tak nevím :-((

  • Holky, kromě klasické bavlněné, staré, dobré plenky takto smrdí skoro všechny, protože to de facto je jenom umělotina :) Teď jsem to nedávno probírala s kamarádkou a taky říkala, že nejdřív byla z tesco plínek nesvá díky jejich tuhosti, přišly jí poněkud tvrdší, ale nakonec je zkusila a nemůže si je vynachválit. Tak je vyzkoušej a uvidíš, jak na ně bude mimčo reagovat. My koupili do začátku v akci Pampers sensitive, tak uvidíme, jestli budou malé po porodu vyhovovat, máme i balík huggies, co nám dala kamarádka a pak se chystám taky zkusit ty tesco, případně pampers active baby.

  • lucius11114.5.2011 22:02

    Ahoooj, řeším přesně stejný problém. Doteď jsem měla Pampers, ale jelikož už budu na rodičáku, tak potřebuji nějakou levnější variantu. Mně osobně smrděly zd začátku i Pampers sensitive. Je pravda, že taky považuju pampersky za nejlepší. Ostatní mi připadají takové tvrdé a nepružné. Rozhodla jsem se, že je budu kdyžtak střídat. Jednou mu dám Pampersku a jednom tu z Tesca. Zkouším je druhý den a zatím z nich malý žádnou vyrážku nemá.....

  • Holky, jedině Pampers, vyzkoušela jsme tolik druhů a vždy se strašně ráda vrátila k Pampers, nedal jsme na ně dopustit, už je mám koupený i na druhý mimi, tak snad budou opět sedět, není v nich cítit počůrání jako v jiných, jsou lehký, pružný, zkrátka mají vše co mají pleny mít, takže se opravdu vyplatí investovat a v akcích je člověk nakoupí opravdu dobře, chápu, že chcete levnější variantu, taky jsme jí hledala a marně, mimochodem jsme testovala různý plinky skoro rok!!!

  • Tak já používala výhradně jen pleny babylove s DM. tedy od té doby co sem je vyzkoušela .-) A mrzí mě, že to nebylo dříve. A protože tam malého mám i zaregistrovaného, tak vyšly cenově levně - často na ně byly slevové kupony. Bohužel je tuším dělaj až od velikost 3, takže teď pro novorozené mimčo budu kupovat asi pampersky.

  • Vsem, co tu chvali pampers... pozor! Nedavno doslo k vyraznemu zhorseni kvality! Vyvinuli pry super tenkou plenu (jo, protoze ta sava vrstva konci v puli zadecku - pro holcicky nepouzitelne!), pry jeste sussi, s novou technologii Dry Max, ale je to des! (viz napr. http://www.emimino.cz/diskuse/zhorseni-kvality-plen-pampers-premium-care-51541/) - netyka se to jen premium care, ale i active baby apod. Ja ted zkousim jine...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist