Termální lázně

Otázku položila: Anonymní uživatelka #64165 13.12.2012 18:15

Ahoj holky, chtěla bych s přítelem do termálních lázní, na jeden den. Poradíte některá co si vzít s sebou? Nikdy jsme tam nebyli a tak nevím...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • tak určitě plavky, ručníky, šampon (aby sis ty minerální látky pak mohla smýt z vlasů), župan, přezůvky, něco i pití a podle vaší situace třeba i k jídlu... to jsou podlee mě ty najzákladnější věci. Já jsem před měsícem byla v termálních lázních v Maďarsku na víkend a taky jsem s sebou nic jiného neměla (když nepočítám takové ty základní a osobní věci, doklady):-)

  • donalabuznice28.3.2020 21:58

    Taky jsem neměla moc jasno co si vzít s sebou, když jsem poprvé jela do lázní, takže tvůj dotaz naprosto chápu :) Mě v tom dost pomohl seznam, který jsem našla na https://jacestovatel.cz/media/co-si-vzit-s-sebou-do-lazni Díky tomu jsem tak v lázních měla opravdu všechno, takže úplně opadly starosti s tím, že bych na místě musela narychlo nějakou věc shánět, což bylo skvělé.

  • Ahoj, nic extra s sebou nepotřebuješ :-) . Jako ke klasickému bazénu :-) . Plavky ručník, pokud tam budete spát tak věci na přespání, plus si můžeš vzít župan, aby ti nebyla zima, až vylezeš z vody. My jezdíme s manželem každý rok do termálů v Trenčianskych Teplicích a jsme nadšení. Termály jsme objevili na https://www.daen.cz/relax-v-termalech a ani jsem netušila , že jich je tolik :-) . Uvidíš, že si relax v termálech oblíbíš a rozhodně tam ještě někdy pojedete :-) .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist