Tentokrate zrejme hlen ve stolici?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #79738 18.11.2015 11:23

Mile maminky, aby toho s nasim Martinkem nebylo malo, tak pozoruju v plince ve stolici jakoby nitky slin? To bude asi hlen, ze jo? Uz jsem tu v sobotu resila ridci stolici a mam obavy, aby z toho nebyla alergie na mleko, jelikoz ji ma tatinek. A aby to bylo jeste vic "dokonalejsi" zkusila jsem mu dat vzorek Nutrilon Ha a na to, ze je maly Otesanek, mu to nesmakovalo a po nakrmeni se dvakrat "luxusne" pozvracel, ach jo. Mate nektera zkusenost? Budu mu muset zkouset davat HA mleko, tak asi koupim Bebu? Maminky, mate zkusenost s Bebou HA? Asi to bude dost individualni, ze jo. Dekuju vam, moc🍼

  • 18.11.2015 20:44:27 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nechci te strasit, ale je možné že je to alergii na kravské mléko. Navíc když ji má tatínek.. Naše malá ji má také, měla prujem, hleny ve stolici, strašné koliky a později i vyrážku. Většinou ha mléko nestačí. To je spíš jako prevence proti alergiim. Mala dostava Nutrilon allergy care, je to speciální mléko pro ABKM. Dostáváme ho na predpis od dr.

  • k tomu Nutrilonu HA dodám to, že mně ho malej taky zvracel a to téměř obratem po tom, co vypil jakoukoliv (i malou) dávku. dle dětské Dr ůmusí si zvyknout" když se ani po týdnu nezlepšilo, přešli sme na Bebu HA a nezvracel vůbec a vypil jí víc, než nutrilonu.
    měli sme to ale jen dočasně, než sem se rozkojila, jako příkrm 1-2x denně.

  • Pokud mas ppdezreni na intoleranci, rozhodne si vyzadej od detske doporuceni na alergologii ;-)

  • dancewomen18.11.2015 18:51

    My máme BEBU HA od porodnice, nyní máme 7 týdnů a spokojenost, jen malý trpí na zácpu, tak teď zkoušíme BEBU SENSITIVE je taky HA a také spokojenost, ale je to individuální, takže musíte vyzkoušet. Hlavně neměnit hned, aby mělo dítě čas si na mlíčko zvyknout, pokud nejsou hned nějaké velké problémy!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist