Ten to, tam ten tamto

Otázku položila: Anonymní uživatelka #412606 16.1.2021 14:45

Ahoj. Mam dilema😂 vím že v dnešní době asi to nejmenší co může být ale stejně 😄🤦 chtěla bych vědět názor, co s tím. Jde o to že jsem v létě poznala muže, s kterým šlo a jde jen o sex, fakt čistě, jenže mě úplně nevyhovoval jeho přístup (fakt jen přijet, sex, a nejlépe čau). Pak znám ještě delší dobu jednoho (da se říct ex) i když to s ním taky nebyli úplně vážné, ale rozhodně vážnější než s tímto, (nepotřeboval pokaždé sex, choval se ke mě hezčejc, víc se zájmem nejen ohledně sexu, atd.), Jenže s ním zas není úplně skvělý sex. Do předtím mi to s ním nějak vyhovovalo, i když už předtím jsem věděla že to není úplně top. Jenže teď jak jsem poznala a nějakou dobu měla sex s tam tím, tak už jsem si zvykla na fakt skvělý sex a už je to pro mě blbý a tam s tím předtím nedostačující. 🙈 Jenže s tím skvělým, zas mám nervy pořád v kýblu protože je sebestředny, zaneprázdněný svými koníčky, sportem atd. A když dostane chuť tak mám přijet na ten víkend no. 🙈 Sex skvělej, po té druhé stránce nic moc, s tím ex naopak. 🙈 jsem zaseknutá a nevím co teď.
(Aby jste to trošku rozzuzlili a hlavně si o mě nemysleli bůhví co, není to tak že je nějak prostřidávám atd. S tím ex jsem kutila kolem 2 let, během léta jsme měli pauzu, a to jsem potkala tam toho druhého, s tím druhým jsem od léta do cca ještě Vánoc právě se setkávala a měla sex, pak mě to už vyčerpávalo psychicky jak jsem psala, a teď už jsem u něj dlouho nebyla, no a Silvestr nás s ex nějak spojil dokupy zase. A až teď před týdnem jsem s ním nakonec měla i sex🤦 a to jsem přišla na to, o čem celou dobu píšu, že to je prostě s ním tak trošku na nic, a blbý oproti tomu druhému a mi to chybí. 🤦 Na druhou stranu prostě vím že přece nemohu mít toho ex pro citovou stránku, kamaráda, pokec, výlety, zábava, a nemůžu mít toho druhého na čistý sex. Navíc když by i ex chtěl sex, že jo. 🤦).

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • interstellar16.1.2021 17:16

    Myslím, že tu není žádné zvláštní dilema. Jeden borec je dobrý v sexu, ale jinak za nic moc nestojí. Druhý není dobrý v sexu, ale chová se mile. Nicméně podle popisu pisatelka nemiluje ani jednoho, jen ji ten první víc přitahuje, protože ji líp sexuálně uspokojí (byť neuspokojí jinak). Řekla bych, že perspektivní na vztah není ani jeden, pokud tedy pisatelka vztah chce.

  • stupidiack16.1.2021 19:25

    Být tebou, pustím k vodě oba dva a jsem chvíli sama, jen se svými myšlenkami.
    Nedopustila bych, aby se ke mně muži chovali jako k levnému a snadno dostupnému zboží na zavolanou, pardon .. 🤦‍♀️

  • Ty si tu už raz za tento príbeh písala (teda minimálne raz, čo si pamätám). V prvom rade porozmýšľaj čo chceš. Či si chceš len zaj..bať, alebo chceš vážny vzťah alebo vlastne chceš byť single silná emancipovaná žena. Ja nechápem túto dilemu. Nerozhoduješ sa o tom, s akou bábikou sa ideš práve pohrať, že jedna má krajšie šaty a druhá auto. Vyjasni si, čo chceš od života teraz a podľa toho konaj. A skús aj dospieť, to tiež pomáha.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist