Tělo

Otázku položila: Anonymní uživatelka #76358 11.10.2012 0:00

Ahojky :)
Mám tady víc otázek a doufám že mi poradíte :)
1. Jak zhubnout v bříšku a hlavně v nohách ? Zkoušela už jsem všelijaké cviky ale pořád mám stejné stehna. Máte nějaké svoje cvičení které vám pomohli zhubnou v břichu a i v nohách :)
2. Chtěla bych i pevnější zadeček. jo já vím trapné ale nevím vůbec co na tohle pomáhá...
3. Vím že mi teď řeknete "nevím kolik ti je ale počkej ono to příjde" ale prostě pořád to nepřichází mám dcl malé prsa nechci mít žádné 4 nebo 5ky ale chtěla bych jenom větší prsa nevíte jak na to ?
Prosím škaredé komentáře si nechte :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simone11.10.2012 8:39

    No já teda nevím, jaké máš představy, ale pokud jsi trošku mohutněji v nohách stavěná, tak zdravě v nich nezhubneš. Podle mě je tedy lepší mít jen pevné tělo, nemusíme být všechny vychrtlice. Říkám to proto, že moje kamarádka má prostě větší stehna a i když cvičí denně, má je pořád stejně velká...ale pevná (a to mi přijde důležitější). Na zadeček je pak dobrý cvik, kdy ležíš na zádech, máš pokrčené nohy a pomalu zvedáš zadeček, na vrcholu zadržíš, pak spustíš a takhle opakuješ. A pak je taky super běh nebo skákání přes švihadlo - to je dobrý na nohy i zadeček.

    Na prsa ti doporučuji jednu super věc: smiř se s tím. Nemyslím to ironicky, sama mám pidi prsa a mít ráda svoje malá prsa je ten nejlepší, nejlevnější a nejjednodušší způsob. Prosím tě, víš jak ze mě byli nadšení v modelingové agentuře, že mám nulky? A víš, jak je nadšený můj přítel? Člověk jen nesmí podlehnout těm silikonovým "kráskám" ;)

  • Víš, kolik holek není spokojených se svou postavou? Hlavní je, aby ses hýbala, nejlepší je běh, nebo rychlá chůze, denně alespoň 5 km, nohy i zadek se ti zpevní. Nenech tělo zahálet, aby nenabíralo na váze. Snaž se jíst zdravě, hodně zeleniny a ovoce. :-) A jak píše Simone, s prsama se smiř, buď ráda za to jaký je máš, já je mám zas moc velké a bolí mě z toho v zádech.

  • Ahoj, já se mohla ucvičit, abych zhubla, ale do té doby, než jsem začala správně jíst, jsem žádné velké změny neviděla. Ano, určitě jsem měla víc síly, dokonce i pěkné svaly - ale pod bůčkama :-D Strava je hrozně důležitá! Ale jak už zmínila Simone, pokud máš geneticky mohutnější stehna, moc s tím nenaděláš. Napadá mě leda zkusit se poradit s trenérem, který by ti sestavil plán tak, aby se ti postava co nejsouměrněji vytvarovala ;-).

    Jinak na zadek a nohy je podle mě neúčinnější kombinace běh - dřepy (třeba s plným batohem na zádech, pokud ti budou připadat lehké, zkusit dřep na jedné noze, sumo dřep...najdeš spoustu variací třeba na youtube) + výpady.

    Z dotazu jsem také pochopila, že jsi mlaďonká, tak se hlavně moc nepřetěžuj, pokud jsi ještě ve vývinu - třeba ti ještě prsa povyrostou. A pokud ne - no a? Každá jsme jiná a chlapi taky nemají rádi všichni to samé ;-)

  • Ahoj, přidávám se k tomu, co psaly holky, jen bych to trošku doplnila. Kromě běhu, které perfektně spevní (taky chodim běhat) je na zeštíhlení vynikající kalanetika. Choď někam cvičit, nebo si kup knihu. A k tomu je důležitá strava. Běhala jsem jak magor a nezhubla ani deko. Pak jsem si na slevovým portalu koupila konzultaci a jídelníček ve výživové poradně a hle... 5 kilo dole :). A menší prsa nejsou vůbec k zahození. Nebolí tě záda, máš větší výber hezkého prádla a nejsou tak těžká, takže gravitace nenaděla takovou paseku :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 525 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist