Televize set-top box

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394737 4.4.2019 9:27

Ahoj holky,
doděláváme baráček a v létě to vypadá na stěhování už konečně z města. Ovšem řeším pomalu, jak s televizí? V bytě máme centrální anténu, takže nic jsem dosud neřešil.. zajímalo by mne jestli stačí když k tv koupíme set-top box ? Mám vyhlidly dražší od gosat.. ale nevím zda to takto bude stačit? Nebo je hned k tomu nutná i parabola satelitní? Jsem z toho jelen ! :-D
Koukala jsem také a 02 má také v nabídce televizní připojení, jste někdo u nich ? Čeká nás řešit i internetové připojení, tak jsem si říkala, že bychom to měli vše při jednom, ale vůbec netuším zda se to vyplatí.. :-)
Moc prosím o rady jak to máte v tv doma vy :-)
Děkuji moc a hezký den

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A tam, kam se stehujete, neni kabelovka?

  • Ja bych televizi pres internet neresila, pokud se nechces divat na notebooku. Muze byt problem s rychlosti pripojeni a pak je to na nic.
    Koupila bych klasicky satelit se settopboxem na kartu a neresila bych - s takovou se ti uz nic pokazit nemuze. Pocatecni investice je asi vyssi ale rekla bych ze se uz vyplati. My jsme se prestehovali a televizi jsme zatim nekupovali a to uz jsme prestehovani skoro dva roky, ale jak k tomu jednou dospejeme, chceme koupit klasicky satelit. Momentalne se divame na tv pres notebook a nekdy to proste nejde kvuli pripojeni (a to nemame zrovna špatné)..

  • My máme v baráčku jen pokojovou anténu asi za 300,- a chytáme přes 20 progranů, je pravda, že některé jsou háklivější na kvalitu příjmu, pohyb nebo počet posob a rozsazení se po obýváku, ale ty hlavní kanály fachčí, navíc TV zase tak moc nedáme, spíš koukáme na YouTube nebo stažené filmy, kde nás neruší reklamy.

  • taky bych se spíš přikláněla k anténě (ale venkovní, ty vnitřní jsou náchylnější na rušení a nekvalitní signál), ale záleží i na lokalitě a set to box záleží na tom, jakou TV máte. nové televize set top box nepotřebují.
    taky u té kabelovky může docházet častěji k výpadkům než u pozemního signálu, a ta rychlost není zase až tak extra pro tu TV v kombinaci s netem. a investice do vlastní antény oproti satelitu opravdu minimální.

  • My mame barak v doliku, takze s antenou se nechytame. Mame klasicky satelit a k tomu set-top box na kartu (od Skylinku). Programu mame mraky, ale k dalsi televizi bychom museli poridit dalsi kartu, coz znamena dalsi mesicni poplatky. Internet mame zvlast, wifinu po baraku a i cast zahrady pokryva.

  • Ahoj, my máme doma televizi od https://www.nej.cz/net-tv/ . Je to mnohem lepší než satelit a přitom máme hodně programů, takže se člověk má večer na co koukat. Ne, že bychom u televize trávili nějak moc času, ale zimní večery jsou dlouhé, tak jsem za nějaký pěkný film ráda :-) .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist