Těhu test 11 dní po očekávané MS

Otázku položila: Anonymní uživatelka #35956 9.1.2012 11:47

Holky zdravím,mám 11 dní od očekávané MS.Zkoušela jsem 4 těhu.testy ,zhruba po 3 dnech a byly pozitivní,dneska ale duch.Je pravda,že dnes nebyl dělán z ranní moči.U dr.jsem ještě nebyla,jdu tam až příští týden.Dnes taky na toal.papíře trocha hnědého výtoku. Test byl 25ml/U.myslíte,že z toho ještě něco bude??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zkusila bych ještě zítra jeden test z ranní moči a pokud tam bude duch, nebo negativní, tak to asi bohužel není moc dobré... :-((( Ale ještě neklesej na mysli, mohla si mít i nějaký chybný test. Hlavně aby si nezačla vyloženě krvácet...

  • Ahoj, je těžké Ti radit, hlavně se nestresuj, jestli chceš zkus udělat jeden test ráno z ranní moči a uvidíš, někdy prostě je moc naředěnější a je to pak duch, nemusí to nic znamenat. Co se týče toho špinění, já ho neměla, tak nevím. Určitě odpočívej, dokud to není přímo krev, tak to snad není špatný, kdyby se to zhoršilo, tak jdi k doktorovi nebo na pohotovost. Já byla taky objednaná s tím, že kdyby byly problémy, mám přijít hned. Tak kdyby se Ti něco nezdálo, tak jdi k lékaři. Jinak já jsem zkusila test, byl tam duch a tak jsem zkusila ještě dva jestli čárka sílí a pak jsem se na to vykašlala, nechtěla jsem se stresovat, přeju hodně štěstí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist