Tehotensky test - barva prouzku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #321225 24.4.2017 18:18

Ahojte, dnes jsem si udelala teh.test... A jsou obe carky uplne tmave. Chci se zeptat, kdy jsem tak.mohla otehotnet, protoze se divim, ze jsou tak silne. Ja ms nemela skoro vubec, strasne nepravidelnou. Mam syndrom polycystickych vajecniku. A tak si rikam ze uz to je bud dyl a nebo tam jsou treba dvojcatka.. co si myslite ,? Mam podezreni ze se to mohlo stat 2.brezna a nebo 23.brezen... ale nekdY 6.4 byl test jeste negativni... tak vubec nevim kdy jsem mohla otehotnet... jeste se to.mohlo stat uz 19.leden, ale.to by na testu uz v dubnu videt bylo ze ? Ja prace ms.mela naposledy v lednu a to po agolutinove injekci.. a to 14.1 ale jak rikam, to je blbost protoze uz by to v dubnu bylo davno videt.. dekuji moc.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Borlova24.4.2017 18:54

    Kdyby jsi otěhotněla v lednu, byl by test na 100% pozitivní. Já měla obě čárky stejně tmavé tak 35den cyklu, někdy cca 23 den po ovulaci. Vzhledem k tomu, že jsi měla 6.4 ještě test negativní, tak bych tak hádala, že jsi otěhotněla někdy kolem začátku dubna, nebo na konci března. Kdyby toho 23.3. tak už by si myslím že by na testu už byl minimálně dušík. Ale jestliže jste měli sex 23.3. neznamená, že v ten den ovu byla, mohla být o pár dní později, spermie si na ní počkali a bylo a to by ještě toho 6.4 nemusel být na testu ještě ani dušík. No je to zapeklité, ale asi ti nikdo tady neřekne kdy jsi otěhotněla, každopádně gratuluji a určitě jsi neotěhotněla už v lednu, ale jak jsem psala spíš někdy konec března, nebo začátek dubna ;-)

  • Jako asi bych preci zasla na gyndu tam podle velikosti kdyz uz bude nevo videt tak budou vedet kdy cca doslo k poceti

  • janalab24.4.2017 22:17

    Zajdi na gyndu a stari tehu se dozvis dle utz. A gratuluji :-) s tvou diagnozou je prece jedno kdy, ale hlavne, ze se zadarilo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist