Těhotenský pás.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #48237 24.9.2011 18:52

Holky jsem v 7tt a bytostně nesnáším vyhrnutá trička a holá záda. Sice ještě nemám žádné bříško ale napadlo mě že bych si pořídila těhu. pás. Sice nosím spodní košilky i dlouhá trička do kalhot, ale občas to někde vyleze a to fakt nesnáším. Tak se chci zeptat jak je to s těba pásama, myslím velikost. Jakou si mám pořídit aby mi byl i za půl roku a aby mi teď nepadal? Nebo mám smůlu a musím si ještě počkat? Díky za rady. :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, podle mě je těh. pás jen jedna velikost a zapínání je na suchý zip... A poradím ti. Běž za nějakým chirurgem,aby ti těh. pás napsal "na recept" budeš ho mít zdarma, jinak stojí cca 800kč... Gynekolog ti ho napsat nemůže, což nechápu proč,ale chirurg ano...

  • micika24.9.2011 20:11

    Ahoj,jsem na tom jako ty, taky to nesnáším, ale v těhu jsem nosila a zas budu nosit těhotenské kalhoty-mají přímo našitý zvýšený elastický pás..v zimě to je fakt příjemný a klidně bych to snesla na normálních kalhotech;-) jo jinak já byla a zas sem těhotná na zimu, takže je to v poho, v létě by ty katata byli problém ;-)

  • rodila jsme v lednu a pás se mi skvěle osvědčil na celou zimu. Kupovala jsem ho v c&A, stál necelé 200,- a měli ho tam vždycky jako dvouvelikost (36/38, 40/42 atd.). Já měla ten nejmenší (běžně nosím velikost 38-40) a krásně mi stačil po celé těhotnství i na veliké bříško.

  • Já mám půjčený od kámoška a ta si je ušila sama ze starých triček, které nenosila. Normálně to jakoby pod prsy ustřihla, obroubila a je to. Ušetříš peníze a můžeš si udělat ve více barvách. Já právě krátká trička do pasu nosím, jiná ani nemám, tak mám tyto pásy vevíce barvách vždycky podle toho co si beru na sebe za barvu a tak. Je to taky možnost koupit, ale dle mě škoda peněz, když to jde tak lehce vyrobit. A myslím, že každá máme doam trička vyřazená nebo na doma, z terých by to šlo udělat :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 616 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist