Těhotenské příznaky po lécích?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25854 18.10.2017 9:58

Brala jsem před plánovanou inseminací clostilbegyt a den před dvě injekce ovitrelle. IUI proběhlo 8.10. od té doby beru 2x denně utrogestan. Dva dny po iui mně hrozně rozbolely bradavky a jsou nateklé (až palčivá bolest). A asi týden neskutečná únava, spím i přez den a třesou se mi ruce. Dvakrát jsem už inseminaci podstoupila a nic takového jsem nepociťovala. Myslíte že to může být po lécích? Jaké máte zkušenosti.
Děkuji za odpovědi.

  • 18.10.2017 12:07:28 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Petrakim18.10.2017 10:10

    Myslím, že zkus za dva dny těhotenský test a budeš mít jasno. Dva dny po inseminaci to nejsou určitě těhotenské příznaky, ty nastupjí mnohem později, je to klasický PMS, který může být každý cyklus jiný - tj. najednou palčivá bolest bradavek není nic neobvyklého, ale reakce těla na progesteron. To, že předtím jsi to nepociťovala, vůbec nic neznamená. Tělo je prostě tělo a cyklus se s věkem a v čase mění.

  • Tak brzo to muze byt jedine z leku

  • Já ted procházím IVF a teda jsem taky dost unavená. Za chvilku jsi jdu píchat Ovitrelle a v příbaláku je napsáno, že po něm můžou bolet prsa a tuším, že i ts únava. Nebo prostě je to náhoda a byla bys unavená i tak. Každopádně držím palce :-) Může to být i těhotenský příznak :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 200 otázek, kterým se dostalo 271 494 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist