Tchyně

Otázku položila: Anonymní uživatelka #425667 3.4.2021 7:27

Dobrý den mám takový problém s rodiči mého přítele oba dva hodně piji alkohol... ted mame měsíční holčičku a oni furt dělají všechno proto aby jsme k nim jezdili vím chtějí si taky malou užít ale prostě mi vadí ten alkohol kdyz tam přijdeme jsou už napity... ted bylo pár dní hezky tak jsme za nimi jeli a oni mi malou vytáhli s kocarku ted ji mam doma v horečkach protože nastydla... když se ozvu tak na mě rvou jak na malý dítě... a ještě si dokážou u kocarku zapálit cigaretu pak mala smrdí jak putika... tak jsem se rozhodla že tam jezdit nebudu a řekla to i příteli od té doby se hadame pomalu každý den vůbec nevím co mám dělat ale chci aby měla malá babičku s dědečkem ale přeci by si tohle mohli odpustit... co by jste dělali na mém městě?...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack3.4.2021 11:03

    Já bych tam v takovém případě taky nejezdila, takže máš mou plnou podporu. :-)
    Když si nedokáží alkohol odepřít ani v den vaší návštěvy a u kočárku kouří cigarety, tak jim na vás a zdraví vašeho dítěte asi moc nezáleží.
    Všechno je o prioritách - buď chci a nebo ne. :-)
    A mohli by si zkusit po mě řvát - přestali by pro mě existovat.
    Škoda, že nemáš zastání v příteli, nejste za jedno, to je špatně. :-/

  • Máme něco podobného....jenze mám v tomto oporu v chlapovi, sám to nemá rád. Takže když nebudu chtít ( čekáme prcka každým dnem ) tak vím, že se nebudem hádat. V tomto by měl mít partner pochopení, je to přece jeho dítě. A babičky si může užít až bude trošku větší...aspon dva tři měsíce. Ale v sestinedeli bych to naprosto odmítla, tam jezdit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 147 otázek, kterým se dostalo 271 327 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist