Táta mi zakazuje vztah

Otázku položila: Anonymní uživatelka #421322 23.8.2019 12:07

Dobrý den. Je mi 17 a mám přítele, kterému je 38. Snažila jsem se to držet v tajnosti před rodiči, ale bohužel nás spolu viděl tátův známý a vyslepičil mu to. Já mám od té doby doma peklo a táta mě hlídá na každém kroku. Musím v noci lézt oknem z pokoje abych se s přítelem vůbec viděla. No jako malý děcko, je to trapný. Říkala jsem si, že to teď vydržím, jelikož přes rok jsem na intru takže tam to bude v pohodě. Táta ale začal s tím, že na intru nebudu a budu dojíždět, že to není tak daleko a chce mě mít pod kontrolou. Co mám dělat? Přítele miluju, jak to s tátou nějak dát dopořádku?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • zirafka1123.8.2019 12:15

    Přestaň dělat z táty blbce. Utíkání v noci za přítelem mu rozhodně neukáže, že jsi zodpovědná a víš, co děláš. A zkus se na to podívat táty pohledem - chodíš s mužem, který je věkově blíž jemu než tobě, chováš se jak 10 leté děcko (oknem za přítelem). Je logické, že o tebe má strach.

  • Nejsi náhodou ta stejná, která před pár dny psala, že otěhotněla se svým starším přítelem?
    Moje rada...opravdu se nechovej jako slepice. Zkus si představit v jaké pozici je Tvůj otec. Asi to není jednoduché, ale představ si, že máš dceru a ta si přivede domů chlapa, který by mohl být jejím otcem. Tohle opravdu nechce žádný rodič a už vůbec ne u dítěte, které nemá dodělanou školu. Takže se nad sebou zamysli a začni se chovat jako dospělá a možná s tebou potom začnou rodiče i tak jednat. Utíkání z domu není ideální řešení. A myslím, že to téměř čtyřicetiletého chlapa přestane za chvilku bavit(pokud tě nemá už od začátku jen pro pobavení).

  • Rekla bych, ze pokud bydlis doma a živí tě rodice, tak ti maji co kecat do zivita. A to i po 18ti rokach. A ze pujdes jeste studovat, tak se asi jen tak netrhnes. Leda by tě chtel pritel zivit.
    Zkus tátu s pritelem seznamit. Jestli to s tebou mysli pritel vážně, tak do toho pujde. A taky s tim musel počítat, kdyz jsi tak mlada a on ma tolik.

  • tátovi se vůbec nedivím, zřejmě budou mít oba dva dost podobný věk a vidí to i ze svého pohledu chlapa. Chápu, že téměř čtyřicátník už má většinou auto, práci, vyřešené bydlení, může mladou holku vzít na dražší večeři, na lepší výlet apod. Už podle toho, jak píšeš, že se chováš mi nepřijdeš nějak extra vyspělá, tak bych hádala, že budeš pro pána opravdu jen takové pobavení a užije si s naivní holkou, která pro něj udělá cokoliv. Pokud to s tebou přítel myslí opravdu vážněji, měla bych ho se svými rodiči seznámit a měli byste se oba dva začít chovat tak, aby rodiče vztahu nebránili. Také už mi táhne na čtyřicítku, znám muže tohoto věku a není úplně normální, že si hledají o tolik mladší partnerky. Je pro ně daleko lehčí oblbnout mladou holku než vrstevnici.

  • Tátu chápu i když já v tvých létech byla stejná. Měla jsem staršího chlapa a myslela si, že to je veliká láska navždy. Nebyla :-D Teď ti vztah připadá krásný, on vyzrálý, soběstačný, jiný než tvoji vrstevníci... Jenže přibudou roky, zdravotní problémy a ubude sil a elánu. Přestane stačit tvému tempu. Dovolená, rodičovství, dokonce i procházka přírodou se bude muset přizpůsobit jemu. Tvůj táta si momentálně užívá napjaté nervy mezi tím co ty ho máš za nesnesitelného policajta. Jednej s ním narovinu. Táta tě chce chránit. Přiveď partnera domů představit tátovi. To je i test jak moc vážně to s tebou partner myslí i jeho charakteru. Po mě tehdy totéž táta chtěl v sedmnácti a můj ,,chlap" se projevil jako zbabělá baba a bylo po lásce.

  • Sice je to legální a zákony tohle dovolují. Nicméně si myslím že tohle přítele dlouho bavit nebude. Až začneš dospívat a stárnout najde si jinou. Jste oba z jiné doby máte oba jiné priority života. To se chceš mučit skoro se 40ti letým mužem? Tvůj táta tě má rád a jak mu ukážeš že tě nemusí kontrolovat? Tím že se postavíš na hlavu a uděláš si co chceš teda ne. No co jestli s přítelem opravdu miluješ vysvětlí to tátovi a ukaž mu že to co je mezi vámi je doopravdy láska a ne jen vztah aby se přítel zabavil než ho omrzíš a sexuálně si ho dostatečně uspokojila. Vím o čem mluvím v 15 jsem chodila s 37 letým mužem a nakonec mi nadělal dluhy a nelegálně mě poslal na potrat. Táta dělal to samí co tvůj věř mi rázové to poznají. Jestli si chceš zkazit život.

  • sono224.8.2019 23:56

    Tak .. Ja sa otcovi ani nečudujem. Troška vie viac o tom, ako to chodí takže vie o čo ide

  • Super a už si oznámila tatínkovi ,že jsi tehule? Nedávno ses ptala tady jestli se něco platí na gynde:-D

  • petulinkaa1325.8.2019 11:35

    Tata by měl pochopit, že stejně nic nezmůže a kort až ti bude 18.O věk nejde ani tvůj ani jeho, to jestli Vam to vydrží je vždycky buď a nebo a to můžeš být i s mladším a je to nejistota.Někteří rodiče si holt myslí, že můžou dětem organizovat život do smrti. Asi by bylo rozumné se sejít ve třech a prostě si promluvit. Sama jsem v 18ti začala s manzelem, jemu bylo v té době 36 let akorát že jak v naší rodině tak jeho byl klid :-) u mě se rodiče nedivili, že jsem si našla staršího a u manžela v rodině byli rádi, že se rozvedl a je konečně semnou šťastný. Jsme spolu 13let,11,let manželé a máme dvě dcery, vztah máme naprosto v pohodě a naopak se hodně doplňujeme. Tak držím palce ať se tata umoudří a sedne si to a nechá tvůj život tvým životem.

  • :O=To jako vážně tak jemu je 38 let a nemá rozum :O=???! Vůbec se tvymu tatovi nedivím 😏,že tě hlídá jak pes tak ti dobře a nechá tě ten tvůj lézt oknem? No konec jsi naivní takový chlap tě má jen na jedno to nemusí trvat celý život .Kdyby měl o tebe vážně zájem tak jde sám od sebe a :O=p romluví s tvým tátou :-Dno vlastně jste v rici už oba ty jsi na 100 pro nabouchana to se ti pak bude s břichem lézt oknem špatně jak to pak budete dělat :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 698 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist