Tanga plavky - ano nebo ne?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #181194 5.4.2018 9:01

Ahoj,
docela jsem si oblíbila nošení tang, tak přemýšlím, že bych si je pořídila i jako plavky.. ale jednak nevím, kde nějaké sehnat, tak uvítám případné tipy. Líbí se mi třeba tyhle jednoduché z Calzedonie https://images.calzedonia.com/get/w/2000/SZR747_wear_06_B.jpg - v nabídce na netu mají, ale na prodejnách jsem nenašla :/ A já bych je ráda napřed vyzkoušela..
A pak mě ještě zajímá váš názor na ně všeobecně.. Třeba mamka z toho, že si je chci pořídit není moc nadšená, podle ní to vypadá vulgárně.. a kámoška se třeba v tangách opaluje u moře, ale tady by si je prý nevzala, že by se cítila divně. Mě v tom nepřijde rozdíl.. jak to máte vy? Díky za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No já třeba nosila u moře takové ty brazilky, což je něco mezi tagy a klasickymi kalhotkami a styděla jsem se stejně jako blázen.
    Ty, co jsou na fotce mi přijdou až moc, ale proti gustu..
    pokud máš štíhlou postavu, tak si je klidně nos, ale počítej s tím, že ti každej budče čučet na zadek.
    Osobně bych si takový plavky nevzala v čechách nikam, jedině k moři, kde rozhodně nebudeš jediná. Obrázek ukaž na pokladě v obchodě a oni ti můžou vyhledat, zda a kde je mají.

  • marketaj5.4.2018 9:07

    Jako když budes chtit byt stredem pozornosti pokazde, kdyz pujdes k bazenu, tak si je porid. Ale predpokladem je mit na to postavu a ja bych je spis volila k soukromému bazenu a ne na verejnou plovarnu :-)

  • babillage5.4.2018 10:52

    Jak se pise vyse - predpoklad je mit na to figuru a byt v pohode s tim, ze proste lidi (jak muzi tak zeny) budou koukat na zadek.
    Do kryteho bazenu bych v nich nesla, tam mi to z nejakeho duvodu vhodny neprijde. Ale k vode nebo do aquaparku, na venkovni koupaliste nebo tak, tak tam ano, protoze tam se predpoklada i "chytani bronzu" a titerne mikrobikini nejsou nic neobvykleho.

  • Já nemám všeobecně tanga ráda, občas si je vezmu, když je fakt blbý mít normální kalhotky, ale tanga plavky bych si na sebe nevzala. Maximálně brazilky a i tak bych se asi styděla :D Kromě toho i když jsem dost štíhlá, tak mám na zadku a stehnech zezadu celulitidu. Záleží, jestli na to máš postavu. Do bazénu mi moc vhodný nepřijdou. U moře na pláži jsem loni viděla dvě holky a teda kromě toho, že tu celulitidu měly taky, lidi jim na ty zadky čuměli, tak je měly ještě k tomu spálený. :D Navíc třeba pokud budeš chtít na tobogán, skluzavku nebo něco podobnýho, asi si zadek pěkně spálíš. K moři v tom problém nevidím, jenom si ten zadek hlavně pořádně maž opalovacím krémem :D

  • petulinkaa135.4.2018 15:49

    na tanga chce fakt peknou postavu s peknym zadkem a to ma vsechno tak dokonale malo která :-D jako u more bych to neresila,jak kvuli opalovani tak proto,ze uz me nikdo odtamtud neuvidi :-D ale tady bych si tanga nevzala,mozna ani ne i s dokonalou postavou,aby vsichni cumeli a ty slintalove...to fakt ne,u toho more je to jiny nez jit s tangami k bazenu,ale je to na kazdem :-)

  • Vzhľadom na to, že spomínaš mamku si hlavne myslím, že na to ešte ani nemáš vek...

  • Jak píší holky , záleží na postavě ale asi ji na to máš když o tom uvažuješ.
    Navíc ani nevíme jak dlouho po porodu máš.
    Já tedy měla 3roky po sobě po porodu plavky v celku a to jsem na to postavu měla ale ty strie :-(
    PS: nikdy od snad 10let jsem v celku plavky neměla, nesnášela jsem je a taky holka v 17 v tom vypadá divně ale po porodu jsem si je oblíbila a i když teď má malej 5 tak si je letos u nás v čr vezmu. V zahraničí jo v pohodě když se na to cítíš.

  • Pokud máš na to postavu a hlavne pevnej zadek tak klidně můžeš.v opačném případě moc nedoporučuji. Ale naše cvicitelka je měla a fakt super. Hlavně ne pokud máš zadek povislej na to bacha toje pak děs

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist