Tanga nebo kalhotky?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #184258 19.3.2019 10:52

Ahoj, chtěla bych zařadit do šatníku tanga, ale četla jsem si k nim pár článku a ráda bych se zeptala na pár věcí, abych věděla, jestli má cenu se v nich škrtit :)

1: Preferujete tanga, nebo obyč kalhotky? případně proč?
2. Pokud jste tanga nosily nebo nosíte, měly jste z nich nějaké nepříjemnosti, že by vás to dohnalo třeba až na gyndu?
3. Jak na ně reagují chlapi, líbí se jim, nebo jim přijdou spíš laciná?

Díky za odpovědi.

  • 19.03.2019 13:06:33 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj myslím ze pokud si tanga nikdy nenosila , tak my ti asi moc neporadíme , jelikož každému sedí něco jiného a třeba ti to muže přijít nepohodlný atd. :-)
    Ale já osobně preferuji určitě tanga , nosím je od cca 13let a mě pravé zase nejsou příjemné normální kalhotky. Co se zdravotních problému tyče žádné jsem nikdy neměla , možná se jednou za čas trochu moc zariznou:-D ale to kazdymu kdo je nosí. A k 3. otázce - mému přídělový se to líbí , a myslím ze většině chlapů , ale 100lidi 100chuti takže je to spis individuální si myslím. Pokud nad tím uvažujes kup si třeba jedny -dvoje zkus a uvidíš jestli ti sedí nebo ne ;-)

  • Vždy, od nějakých 18ti let jsem preferovala tanga (a nebo nic), protože zaručeně nekazila linii zadku a nerýsovala se pod oblečením jako jiné kalhotky, u kterých je to často těžké vychytat, musí fakt padnout a td...Nikdy jsem s nimi neměla žádný problém, používala jsem je i na sport pod legíny...Až do věku 35+, kdy se mi po několikátém porodu vytvořily hemeroidy. Tanga od té doby nesnesu ani na chvíli, i bez nich jsem někdy podrážděná až až. Počkala jsem rok a pak šly všechny pryč. Kdyby tohoto nebylo, nezdráhala bych se je nosit ani jako babička :-D Mám doma chlapa, kterému se líbí jakékolov kalhotky, jen když je ze mě může strhnout a rozbalit si mě :-D

  • 1.preferuji obyčejné kalhotky kvůli pohodlí, tanga (a to se stříbrným antibakteriálním vláknem) jsem používala leda do cyklokratasů, kde by se vlastně mělo jezdit na ostro a to bych nedala. a jednu krátkou dobu jsem zkoušela obyčejný, ale nebylo mi to pohodlné. pokud chci něco lepšího než obyčejné kalhotky volím krajkové, které jsou pro mého chlapa sexy dostatečně.
    2. moc jsem je nenosila, takže těžko odpovídat
    3. mému chlapovi se tanga líbí, ale více se mu líbí krajkové.

    musíš sama vyzkoušet, jak (ne)pohodlné ti budou, zda jsi zvolila správnou velikost apod. a je to i o zvyku.

  • Kamkri19.3.2019 18:58

    Kazdemu vyhovuje neco jineho a kazdemu se libi neco jineho. Znam muze, kterym se tanga nelibi vubec, i takove, kterym ano.
    Ja osobne je nenosim ...existuji jine typy kalhotek, ktere jsou pohodlnejsi a i vypadaji mnohem lip a vic sexy.
    Navic, pokud nema holka vylozene vypracovany zadek a da si tanga, nevypada to hezky ani napr. v dzinach.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist