Taneční

Otázku položila: ernesto 7.3.2019 22:01

16 let a taneční na krku..Absolutně se mi do toho nechce..ale jdou všichni..Nemám ani tak strach, že mi to nepůjde..ale strašně se bojim, že zůstanu “na ocet” kdoví jaká krasavice nejsem (průměr) ale pár lidi zájem mělo..Já jsem ale vybírala, až jsem přebrala..

Takže
Prosím o vaše vlastní zkušenosti ..Jít či nejít?
Má podle vás cenu mermomocně hledat partnera?nebo mi snaaad někoho přidělí? Nebo zůstanu sedět ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Určitě jdi. Je to dobrá zkušenost a poznáš při tom spoustu nových lidí.
    Já jsem taky tenkrát chodit nechtěla, když chodili moji vrstevníci měla jsem zrovna zpřetrhané vazy v kotníku, takže jsem musela chodit až o rok později (s mladším ročníkem). Ikdyž i tam se nakonec našlo víc stejně starých lidí, jako jsem tehdy byla já.
    Taneční jsou skvělé. A to jsem tam tehdy šla bez partnera, strach že jako jediná zůstaneš "na ocet" je podle mě naprosto normální (a naprosto zbytečný). Myslím, že to tak má každá dívka. Navíc jen tak pro uklidnění, většina tanečních kurzů to má tak, že rovnou při zápisu se snaží vzít rovnoměrný počet dívek a chlapců .:-)

  • WojKa7.3.2019 22:18

    Do tanečních jsem chodila, partnera jsem neměla. Ale nakonec to dopadlo, že jsem pravidelně tančívala s jedním klukem. Bude to ok, neboj. Taneční jsou super. :)

  • a jdeš tam se třídou? jaký poměr holek a kluků je u vás ve třídě? budete spojení i s dalšími třídami/školami v jednom kurzu?
    já bych řekla, že je to taková první společenská zkušenost/událost co mladí zažijí. není to jen o tanci, ale i o tom, že holky jsou konečně dámy a kluci pánové. vybavení na taneční navíc nemusí být drahé, šaty se dají třeba i půjčit od kamarádky, koupit v sekáči, použít pěkné šaty co doma jsou na léto apod. na prodlouženou potom půjčit v půjčovně.
    takže já bych se nebála tma jít. byla jsem s kamarádkou tenkrát v tanečních a šly jsme jen samy dvě úplně jinam, než zbytek třídy. a víš co? chodili pro nás kluci z jiných škol, pro které jsme byly neokoukané a nové :-) a já pak pokračovala i do dalších tanečních.
    myslím, že ty taneční jsou fajn i v tom, že pak na maturitním plese není mladý člověk jako nejen dřevo, ale i určité vystupování, zvyk na šaty apod.

  • Risu7.3.2019 22:29

    Na stredni jsem nechodila, nic me tam netahlo a to tam zbytek tridy chodil. Musela bych totiz nosit saty a spol. boty a to v tehdejsi dobe znamenalo nejmin 2,5 tisice v nadmerne obuvi :/ Mno a za chvili mi bude 30 a na podzim se s pritelem chystame do tanecnich pro dospele, bo on tam taky v puberte nechodil :D
    Jestli se na to necitis, tak bych se nenutila. Doplnit si to muzes kdykoliv pozdej :)

  • Nemám zkušenosti. Ale z mého pohledu asi takto. Mamka na nás byla sama, nebylo na taneční peníz navíc. Tanec jsem milovala no bohužel, nechodila jsem. Dodnes mě to docela mrzí, takže bych šla. Oni to tam s páry určitě nějak vyřeší.

  • určitě jdi, partner se určitě najde ;-) nebo zkus třeba na FB hodit dotaz do nějaké místní skupiny, s někým se domluvíš už předem. Ono kluci taky mají strach, že na ně zbyde nějaká "krasavice" a budou rádi, když budou mít předem jistou pěknou slečnu ;-)
    Minimálně nějaké základy tance se do života hodí a pak už se to těžko dohání :-)

  • joooo...a pokud nejsi zvyklá na podpatky, doporučuju předem vyzkoušet a zvyknout si na ně, je to hrůza, když se tam pak holky klátí na jehlách, neumí v tom udělat ani krok natož tancovat ;-)

  • petulinkaa138.3.2019 21:28

    Nedivím se ti, že se ti nechce :-D bráchove do tanečních chodili, jeden z nich ještě pokračoval dál, ale oni chtěli. Já nechtěla, nesla a ani mi to nechybí upřímně :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist