Taneční

Otázku položila: Bývalá uživatelka #182451 12.1.2019 20:07

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jak to probíhá v tanečních. Budu tam chodit a já vůbec nevím co si mám vzít na sebe, jak probíhá samotné to tancování a ani to s kym vlastně budu tancovat. Musím mít předem domluveného tanečníka? No prostě bych byla moc ráda za nějaké ty odpovědi nebo vaše tipy a rady. Mockrát děkuji.

  • 13.01.2019 11:26:16 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • WojKa12.1.2019 20:23

    Můžeš mít dopředu domluveného tanečníka, ale taky nemusíš. Běžně tam nemusíš tančit jen s jedním klukem a i během hodin se Ti partneři budou střídat. Já teda kdysi dávno, když jsem chodila do tanečních, měla partnera víceméně stabilního a byla jsem za to ráda, spousta kluků jsou bohužel hrozná polena, ale i to člověk musí zvládnout. Jinak k tomu oblečení, šaty/sukně, halenka a nějaké společenské boty.
    Ať se Ti dobře tancuje a užij si to. :-)

  • Šaty ideálně společenské po kolena s rozšířenou sukni (nedoporucuji úzké a nebo mini), boty lodičky na podpatku užším (ne kačenku),výška tak 4-6cm, případně i boty páskové, ale rozhodně doporučuji uzavřenou špičku, kvůli okopani a poslapani. Podpatek je lepsi, lepe se na nem tančí a taky se v botách na podpatku spravneji drží telo-postoj. Oblečení dost záleží na zvyklostech v daném kurzu. Někde projde sukně a halenka, jinde chtějí saty-jsou lepší, nic nemusíš tolik hlídat a upravovat v pase a lépe se soustředí na tanec.
    Pak po asi 7 lekcích bývá bílá prodlouzena-venecek, kam se nosí dlouhé bílé šaty, a na konci kurzu závěrečná, alespoň kokrejlky nebo dlouhé plesove.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist