Tandemový kočárek nebo skate za kočárek?

Otázku položila: stupidiack 23.6.2020 20:05

Ahoj maminky!

Chtěla jsem se zeptat, zda děti s rozdílem věku 2 roky vozíte na tandemovém kočárku nebo jsou to vyhozené peníze. Využijete víc skate za kočárek nebo ani ten ne?
Co je lepší?
Moc díky, potřebuji se dostat se starším synem do školky. :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mám od sebe dva kluky s rozdílem přesně dva roky, mladší má 10 měsíců, takže ho vozím v kočárku a starší jezdí na odrážedle nebo chodí pěšky, už od svých dvou let v kočárku nebyl 🙂 zvykl si chodit a jen když jdeme opravdu dlouhou trasu, tak ho táta vezme na koníčka, jinak je šikovný a šlape 🙂 takže my nic takového neporizovali 🙂

  • sisterrys23.6.2020 22:16

    Mám od sebe kluky 2 roky a 3 měsíce. Ze začátku jsem zvažovala stupátko, ale obešli jsme se bez něj. Starší hodně jezdil na odrážedle a když jsme přešli na sportovní, zjistil, že si může sednout dopředu pod korbičku (máme camerello), tak když byl unavený, seděl tam. Teď už i straší asi od 21 měsíců chodí všude pěšky. Chodíme ale krátké trasy (do 1 až 2km), máme všude blízko.

  • Myslím, že je to individuální. Podle toho jak je starší zvyklý. Kamarádka má tandem a chválí si ho. Druhá skejtik a úplně to stačí. Záleží jak je starší zvyklý usínat, jaký má temperament a jak máte nastavený denní režim. Některé děti se rady vozí, jiné potřebuji chodit. Řeším stejný problém. Starší dítě hodně chodí, ale v kočárku pořád ještě spinká. Na Procházky musí kočárek s námi a sedne si až je unavený nebo chce spinkat. Snažím se starší naučit na spinkáni v postýlce a prodlužuji trasy na procházkach. Pak na unavené nožičky bude stačit skejtik.

  • Mám od sebe děti 2 roky.První týden byl skate.Ale tak mi překážel,že jsme sundali a syn vše uchodil sám.

  • WojKa24.6.2020 8:32

    Já mám dceru starší o 17 měsíců od dvojčat a nějak jsme to zvládli bez všeho. Bez stupátka a kočár pro trojčata jsem taky teda nekupovala. Buď šla pěšky nebo jsem používala nosítko. :)

  • Mě zase přišla vhod možnost staršího poutat do kočáru, mezi 2.-3.rokem ho totiž chytaly dost amoky vzeku, nd, ssebou prostě oraštil o zem a nevnímal, takže to pro mě bylo prostě nejjednodušší a nemusela jsem se bát, že se nějde zasekneme ale tandemový kočár, ani skate jsem neměla, mladší jsem měla v šátku, starší v monokočárku, případně jsem si je vyměnila, zvlášť když mladší povyrostlo. Do dvojkočáru by se mi nechtělo, protože prostě bych nebyla tak svobodná při cestování. V této kombinaci jsem sama zvládala i výlety vlakem a td. a nepotřebovala jsem se nikoho prosit o pomoc.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist