Taky jste to zažili ???

Otázku položila: Anonymní uživatelka #160162 12.11.2013 16:37

Ahoj holky,
chci se s Vámi podělit o tom co se mě stalo. Mám přítele 4 roky je mi 22 jemu 26. Milujeme se je to všechno v poho naštěstí. Ale mám taky kamarádku je ji 21. Má také přítele a klape jim to taky na jedničku :-) . Kamarádka k nám přišla na návštěvu takže se popíjelo a bila sranda, ale můj přítel musel jít už do práce (měl jenom jedno malý víno). S kámoškou jsme klábosili asi hodinu a potom se to stalo zadívali jsme se na sebe takovým pohledem. Dali jsme si pusu šáhla jsem ji na prso a zachviličku jsme stáli před sebou úplně nahé. Nanic jsme nečekali začali jsme se vášnivě líbat. A došlo to i k tomu. Řeknu Vám holky to jsem ještě nezažila přítel mě dokáže uspokojit mám to ráda pořádný milování ale toto bylo úplně něco jinýho jemnýho prostě krása. Kámošku jsem vystřídala a tak jsem ji vylízala. Bylo vidět že si to taky užívá. Od te doby se navštěvujeme když má přítel práci a chystáme se že ho překvapíme aby jsme si dali troječku. A co vy máte taky nějaký podobný zkušenosti :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No s troječkou bych byla opatrná, aby ze dvou spokojených dvojic, kde mají holky tajný sex, na konec nebyli čtyři singles ;-)

  • Ne, to se mi fakt nestalo a ani si to z kamoskou nedokazu predstavit. Ale kdyz vam to vyhovuje a libise ti to, tak proc ne :-D proti gustu zadny disputat!

  • no, nestalo..... ale mala som kamaratku, ktora cosi podobne vymyslela na svojho priatela, tiez ho chcela prekvapit, ale ked uz malo dojst "na vec" teda k sexu priatela a jej kamosky..... nejak sa tym uz nebola taka ista, ci to ozaj chce, ale samozrejme sa to uz zastavit nedalo a stalo sa..... samozrejme priatel bol nadseny, ale ona uz nie. Chcel si to opat zopakovat, ale ona nie...... tak sa ich pekny, dlhorocny vzah aj skoncil... takze pozor, podla mna tam, kde sa 2 ludia maju radi (ozaj sa miluju, sexualne rozumeju) by som tretieho nepustila, ale je to samozrejme na Tebe ;-)

  • dzusinka13.11.2013 9:28

    četla jsem někde článek nějakého sexuologa,že nezná vztah,který by trojku přežil.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist