Tajný pobyt k 5. výročí?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #58989 10.6.2013 15:48

Ahoj holky,
zajímal by mě váš názor. Tento měsíc oslavíme s přítelem 5. výročí, a jelikož jsme si pořídili nový byt, který jsme celý rekonstruovali a šetříme na dovolenou, dohodli jsme se, že si dáme dáreček do 250 Kč. Přemýšlela jsem, co tomu svému nadělím. Přemýšlela jsem a přemýšlela, prohlížela jsem internet až jsem nějak narazila na wellness pobyt na 3 dny. A najednou jsem ho koupila. Ráda bych to nechala jako překvapení, prostě bych sbalila kufry a toho svého "bych unesla" a nevěděl by kam jedem. Ale bojím se, zda nebude naštvaný, že jsem mu neřekla předem, že někam pojedeme. A hlavně se bojím, že se bude zlobit, že jsem porušila naši dohodu a on mi dal něco "jen" do 250 korun. Co myslíte? Bude naštvaný? Měla bych mu to říci předem? A dali jste někdy vy svému partnerovi podobný dárek? Jak reagoval? Díky za všechny rady :)).

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A.t.i10.6.2013 17:02

    Upřímně, být ve vaší situaci, kdy šetříte a manžel přijít s něčím takovým, přestože bychom se původně domluvili na nějaké limitu, tak bych nadšená nebyla spíš naopak. Se svou povahou bych nikam nejela a když už bych jela, tak by určitě nešlo o žádný romantický pobyt, spíš by se odehrávala "Itálie". Jednou jsme se z mužem dohodli, že si nebudeme nic kupovat k vánocům, protože jsem taky šetřili. Ale mne přišlo blbý vůbec nic mu nedat, tak jsem dárek vyrobila. Byl docela naštvaný, protože s ničím takovým nepočítal a nic pro mne neměl.

  • tak tohle bych mu řekla předem, mohl by být nepřjemně zaskočen. Ty limity na dárky nechápu, když je stejně lidi nedodržují.

  • 1) Jak máme vědět, jestli bude naštvaný, když ho vůbec neznáme?
    2) Dárek je to hezký, ale je dle mého v blbou dobu. Pokud šetříte na dovolenou a jste po rekonstrukci bytu, tak předpokládám, že nemáte peněz na rozhazování. Proto ten limit.
    3) Raději bych mu to řekla dřív, ať si kdyžtak případné nepříjemnosti vyříkáte doma a ne tam

  • No jestliže nemáte společné peníze, Tebe tento výdaj neovlivní - jakože dál máš ušetřeno na dovču a byt dotujete spolu, tak si myslím: proč ne. Taky bych to možná udělala. Rozhodně tedy nekonzultuji koupi trička. To jsou přece moje věci. Možná mu bude spíš líto, že on pro Tebe bude mít "jen" něco malého, protože tak zněla domluva, ale můj by byl nakonec rád:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 615 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist