TT a IVF

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47161 20.10.2011 10:02

Tuto nedeli jsem podstoupila embryotransfer,2emryjka po 5ti denni kultivaci a dnes ze zvedavosti jsem si rano udelala TT a je tam dobre viditelny duch,je mozny,aby se to ukazalo uz tak brzy???Vim,ze mi tet pisnete,ze jsem mela jeste vydrzet,ale kdo to ma vydrzet :)))

Odpovědi správkyň témat

  • lulatko20.10.2011 10:21

    whitehorse má pravdu. Testuj fakt až po 14 dnech, resp. v době, jak máš jistě uvedeno ve zprávě po IVF z centra. S největší pravděpodobností je duch důsledkem pregnylu, který sis píchala před punkcí. Věř, že maximálně den-dva před termínem, co máš uvedený, nezjistíš spolehlivě nic. je to pořád buď a nebo. :( Nicméně držím pěsti.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, nevím, ale spíš bych řekla, jestli to není ještě dáno léky, které jsi měla pro IVF.

  • Ahoj já měla 3krát IVF a chápu, že vydržet je těžké, taky jsem nevydržela, ale ducha jsem měla vždycky a pak už nic, je to takzvané chemické těhu, reakce testu na prášky co bereš před odběry. Teď po třetí se to už podařilo, ale testovala jsem až jedenáctý den, den co jsem měla dostat menzes. Jo a taky jsem měla pětidenní kultivaci. Ještě chvilku vyčkej.

  • Ahoj muzu se zeptat co to znamena embryotransfer a vse okolo toho?Jestli te tim nezatezuji promin ale to slovo slysim poprve.

  • 5. den po ET je ještě docela brzo, i když je fakt, že sem testovala od 6. dne po ET a už tam byl taky dobře viditelný duch, který pak obden pěkně sílil a v 14. den po ET byla testovací čárka už silnější než kontrolní. Pregnyl nebo ovitrelle by se měl z těla dostat cca po 10-12 dnech od aplikace. Nezbyde ti nic jinýho než si pozítří udělat další test, jestli bude čárka silnější nebo ne. Z jednoho testu takhle brzo vážně nic nepoznáš. Takže buď počkej až do "povolenýho" testovacího dne nebo zkoušej obden porovnávat čárky. Držím pěsti ať sílí :.)

  • micika20.10.2011 17:35

    no ,já jnevím já si dělala test po ivf až 15den po oplodnění vajíček, ale Petra1981 je zrovna těhu po ket a dělala si test taky brzy,nevím,snad 7.den říkala a bylo to tam..tak hodně štěstí přeji

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist