Syn nechce sunar

Otázku položila: Anonymní uživatelka #371269 23.3.2017 15:40

Dobrý den synovi budou dva roky a byl jeden den na hlídání u kamarádky ktera mu dala jine mléko . Od toho dne je protivný nepije sunar a jen place. Uz jsme vyzkoušeli i to jine mléko ale nechce. Moc nejí porad jen jogurt a čaj. Nic vic poradne nechce. Co delat? Dekuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ve dvou letech bych Sunar už neřešila, když nechce, nenutit. Mě ho malý odmítl v roce, teď mu budou dva a jí mi úplně vše.. Místo Sunaru kakao z plnotucneho mléka :)

  • důležitý je, zda je to dlouhodobý nebo až od návštěvy kamarádky. pokud je to jen od návštěvy, mohl něco chytit (nachlazení, střevní chřipku...) a tělo už s tím bojuje a projevuje se to zatím jen nechutenstvím. pokud dlouhodobě jí jen jogurty (a sunar) a čaj, je nutný to řešit radikálně. buď vyšetření u dr. zda není nemocnej nebo objktivně zhodnotit zda to není ze strany dítěte jen vybíravost a pak pomůže nasadit režim. dvouletý dítě dávno může jíst s ostatními členy rodiny stejné jídlo a ve stejnou dobu, nenutit ale nepolevit a nedat ani jogurt. až bude mít hlad a pochopí, že si nevydupe jogurt, bude jíst taky všechno. a u dvouletýho bych dala normálně kravský mlíko, sunar už je zbytečnost.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist