Svědění intimních partií

Otázku položila: Anonymní uživatelka #425815 18.11.2020 5:37

Dobrý den, mám takový problém 😔 mám období kdy mě svědí spodek...nejvíc asi ve ,,vchodu,, trochu i okolo. Zkusila jsem Canesten gyn, Femigel, čípky Gyntima. A pořád nic. Zlepší se to ale jen přechodně 😔 ke všemu mě trápí i čůrání, ale to zase řeším Urinalem a Urovaxom. Záněty mi způsobují přemnožené bakterie. Piju dostatečně, hygienu dodržuji, pitný režim taky a pořád se to u mě točí 😔😔 mívám takové období ale nevím proč ten problém vzniká...trvá to třeba i 3 měsíce kdy se to u mě tak točí a pak z ničeho nic je klid. Hlídám se abych spodek a žádá měla v teple. Antibiotika jsem nebrala... už jsem s toho zoufalá...při posledním tímhle blbým obdobím jsem byla na gyndě co 14 dní...na moč už jsem byla a zánět nemám...ale příznaky zánětu ano...ale jak už jsem zmiňovala způsobuje mi to nějaká ecola nebo tak. Přitom se utírám ze předu do zadu.. nemáte někdo podobnou zkušenost? Radu jak to prostě vyřešit?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, ta E-coli je pravděpodobně z nějakého důvodu v tvém močovém měchýři trvale, a proto ti takto dlouhodobě dělá velké potíže. Z volně dostupných přípravků můžu doporučit Blokurimu - na krabičce je napsané, jak to pit při akutce a jak potom pokračovat dlouhodobě a vydržet na tom aspoň 3 měsíce. Kdyby už ani toto nezabralo, tak je určitě na na místě návštěva urologie, protože není možné, abys měla dlouhodobě takové potíže. A hlavně ty antibiotika to vůbec nevyřeší, i když se je snažíš neužívat nebo užívat jen občas no...

  • Mela jsem podobne problemy. E coli dlouhodobe nejen v nocovem mechyri, ale i v pochve, po kazdem preleceni se to vracelo.

    Bez antibiotik se toho nezbavis. Je potreba resit to nejen s urologem, ale i s gynekologem. Pokud by se to i po lecbe antibiotiky vracelo, muze pomoci autovakcina. Az ta zabrala u me a od te doby mam klid.

  • margarinefly22.11.2020 0:17

    Ahoj, s tímhle mám bohužel mnohaleté zkušenosti. Za mě na močové cesty je úžasná lichořeřišnice - sežeň si tinkturu, (já mám např. od firmy Topvet), bere se to třikrát denně a působí to tak trochu jako přírodní antibiotikum. Objevila jsem ji nedávno a od té doby mám fakt pokoj, i když jsou náznaky zánětu, kapky to hned spraví. :) A co se týče gynekologických problémů, doporučuju zkusit kompletně vynechat cukr (sladkosti, med, zpracované potraviny které cukr obsahují), max. tak fruktózu z ovoce. Vím že to zní hrozně, ale tak po týdnu, dvou přestaneš mít na sladké chuť a tělu to fakt prospěje.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 481 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist