Svázání práce

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49180 23.3.2012 18:49

Ahoj holky, budu dávat svázat ročníkovou práci a chtěla bych se zeptat, jestli nevíte kolik tak stojí svázání do té knihy a jestli to mam přinést už vytištěné nebo stačí na flash? Díky moc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simea23.3.2012 20:39

    Predpokladam, ze to bude stejne jako diplomka.. muzes to prines na flash disku, ale pak pocitej s tim, ze cena bude nekolika nasobne vyssi.. za cernobilou stranku se plati az tri koruny a za barevnou az 10, zalezi, kde si to nechas svazat.

    Cena za vazbu se odviji, podle toho kolik mas papiru (sirka desek), jestli budes chtit logo, pripadne radky navic nebo potisknout hrbet..

    Ja loni v kvetnu davala ve skole za dva vytisky diplomky necele 300.. jenom vazba, natiskle jsem to mela z domova..nemela jsem potisk hrbetu, zadne radky navic a nemuseli jsme prikladat ani CD. Na nekterych skolach to jeste vyzaduji.

  • Já jsem z Opavy a před pár dny jsem byla tisknout svou maturitní práci. Černobílou stránku jsem měla za 1,30 a barevnou za 3Kč - ale to se taky odvíjí od toho, kolik máš na stránce textu, popř. obrázku.

    Jinak já měla štěstí to, že škola chce obyčejnou kroužkovou vazbu, takže mě to vyšlo něco málo řpes 100Kč za jednu.

    A já si teda nepřiplácela nic za to, že by to bylo na flashce, a dokonce jsem tam mohla přijít a najet si na internet na můj e-mail a sama si to otevřít.

    Já bych zkusla se zeptat někoho, kdo už nějakou práci vázat ve Tvém městě, nějaké spolužačky. Jak to tam probíhá a kolik platila. Tady Ti to nikdo moc neřekne, ty ceny se liší ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist