Svatební noc a náš úplně první sex!!

Otázku položila: Anonymní uživatelka #420618 8.7.2019 7:30

Dobrý den je mi 23let a s přítelem 24let máme v neděli svatbu. Oba jsme to ještě nikdy nedělali ( tedy pokoušeli jsme se jenže bez svatby jsme si to oba nemohli připustit asi jsme oba dost staromódní)

teď k věci: Hrozně moc se stydím. Nahou mě máma viděla snad naposledy v 7letech ve vaně 😂 ale od té doby jsem se nikomu neukázala ani ve spodním prádle i na gynekologii jsem se málem zbláznila.

Moc se bojím že to bude bolet že budu krvácet a trapně křičet. Mám obavy že se mu to se mnou nebude líbit a že mi to nepůjde a nedokážu se uvolnit. A už vůbec nevím jak to bude s kondomy. Měl by je koupit snoubenec? Měli bychom to v tu noc vůbec dělat? Měla bych mu směle říct co se mi líbí ? A co když to pokazím.

Prosím pomozte mi. Jaké jsou vaše tipy a první zkušenosti. Myslíte že to může být i tak že bychom zůstali oblečení??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy8.7.2019 11:45

    Pokud to chápu dobře, tak jste oba věřící, jinak si nedokážu vysvětlit sex po svatbě. První sex je vždycky nic moc, navíc pokud je to poprvé pro oba. Kondomy byste měli mít určitě nachystány, pokud nechcete rovnou počít dítě. Můžete očekávat krev, takže je dobré pod sebe dát alespoň ručník, mít po ruce lubrikant a ubrousky. Pokud vše proběhne jak má, tak sex nebude trvat dýl než 5 minut, takže nečekej vášnivé milování během celého noci (pokud si nedáte další kolo). A jedna trochu rýpavá otázka.. Oddáš se mu, vezmeš si ho, slíbíte si, že spolu budete v dobrém i ve zlém a tebe trápí nahota a stud? 8-o

  • buccaneerka28.7.2019 11:59

    Jako nikde není řečeno, že spolu musíte o svatební noci spát. Zřejmě budete po celém dnu dost unavení. Co si prostě spolu lehnout do postele, hladit se, líbat a prostě tomu nechat volný průběh? Když ucítíte, že chcete hned víc, tak to prostě půjde přirozeně samo. A jestli on dokázal čekat do svatby (chlapi s tím mívají větší problém než ženy), tak snad nebude na tebe moc hrrr. A že se mu nebudeš líbit? Tak on asi tuší, jakou máš postavu, pokud nechodíš v jutovém pytli, takže nějaký špek nebo naopak vychrtlé kosti ho nepřekvapí. A jestli máš na mysli prsa nebo rozkrok, tak jestli s nikým nespal, nemá s čím srovnávat a bude to pro něho samého něco nového. Nemyslím si, že by to komentoval nějak negativně. Prostě to berte tak, že budete poznávat tělo toho druhého. Všechno se postupně naučíte, hlavně žádný stres.

  • Máte můj velký obdiv, že jste to vydrželi. A musím říct, že se to rozhodně vyplatí. (Ex mě k sexu překecal, s manželem jsme vydrželi až do svatby a ten duchovní rozměr sexu před a po svatbě je někde úplně jinde).
    Jinak doporučuji rozhodně na nic nespěchat. Vůbec neznamená, že když už jste svoji musíte na to hned hupsnout. Doporučuji postupné seznamování se, při tom opadne dost i stud. My se s manželem před sebou taky pár týdnů styděli a to jsme oba sexuální zkušenost měli, nepřijde mi to zas tak zvláštní. Pokud budete mít chuť na nějaké sexuální aktivity o svatební noci, klidně, ale většinou se oslava svatby protáhne a většinou jsou novomanželé dost unavení a pokud se ještě do toho pije, tak bych vůbec počkala na vhodnější čas.
    Co se častého argumentu proti sexu po svatbě týče- co když si nebudeme sedět. Je to blbost. Sexu je třeba se učit a chce to čas, porozumění, mluvit o tom a v průběhu manželství sex může nádherně rozkvétat. Jako jedinou překážku bych viděla, pokud by preference a četnost byly hodně rozdílné. To je ale věc, kterou je dobré rozebrat na začátku vztahu. My jsme o tom s manželem mluvili, takže jsem věděli, co v tomto směru očekávat.
    Doporučuji si o představách prvního sexu promluvit ;-).
    Pokud partner není sobec a je ochoten na sobě pracovat a ty rovněž, bude vám klapat jak vztah, tak sex.

  • A co když zjistíš, že si v sexu nesednete? To se rozvedeš?

  • Ahoj, z vlastní zkušenosti ti můžu říct, že se nemáš čeho bát, i když obavy má každá. Já jsem sex měla poprvé taky až po svatbě a taky jsem se obávala, jestli se budu manželovi líbit apod. Nakonec člověk zjistí, že to řešil zbytečně. Vše mi přišlo naprosto normální. Taky mě to ze začátku bolelo a tak..., ale proto je důležité spolu komunikovat, říct si to. Ty začátky v sexu jsou... prostě začátky. Jednoduše budete začátečníci a postupně to budete vylepšovat. ;-)


  • Sex nebolí a není to nic hrozného, je mi 18 a když jsem byla už ready, tak jsem nad tím už vubec nepřemýšlela, protože jsem to chtěla. Nekrvácela jsem, max jsem lehce zašpinila a cítila jsem spíš jen tlak a štípnutí, takže nic na hlasité řvaní.
    Nahota je lidská, nechápu proč by ses za sebe měla stydět.. a dělat to v oblečení? To to tak budete dělat i dál jen proto aby jste se neviděli nazí? I když to ve finále d oblečením prostě nejde, max s trikem a odhrnout kalhotky... a to jako budeš vzpomínat na první sex tak, že byl v oblečení a bála ses toho?
    Tak to prostě nedělejte jestli nejsi připravená.. 8-.

  • Nejlepší je postupně roztahovat otvor menším vibrátorem.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 698 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist