Svatební noc a náš úplně první sex!!

Otázku položila: Anonymní uživatelka #420833 8.7.2019 7:28

Dobrý den je mi 23let a s přítelem 24let máme v neděli svatbu. Oba jsme to ještě nikdy nedělali ( tedy pokoušeli jsme se jenže bez svatby jsme si to oba nemohli připustit asi jsme oba dost staromódní)

teď k věci: Hrozně moc se stydím. Nahou mě máma viděla snad naposledy v 7letech ve vaně 😂 ale od té doby jsem se nikomu neukázala ani ve spodním prádle i na gynekologii jsem se málem zbláznila.

Moc se bojím že to bude bolet že budu krvácet a trapně křičet. Mám obavy že se mu to se mnou nebude líbit a že mi to nepůjde a nedokážu se uvolnit. A už vůbec nevím jak to bude s kondomy. Měl by je koupit snoubenec? Měli bychom to v tu noc vůbec dělat? Měla bych mu směle říct co se mi líbí ? A co když to pokazím.

Prosím pomozte mi. Jaké jsou vaše tipy a první zkušenosti. Myslíte že to může být i tak že bychom zůstali oblečení??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kvitek.bily8.7.2019 7:47

    Podle mě je úplně jedno, jaké jsou zvyklosti a jak to dělají jiní, důležité je, aby se to líbilo vám dvěma. Určitě si říkejte, co se vám líbí, jestli je vám to příjemné nebo naopak. Rozhodně to, že to bude svatební noc neznamená, že k tomu musí dojít. Dojde k tomu až vy budete chtít.

  • terryk8.7.2019 7:36

    Tak celi oblečení být rozhodně nemůžete, to by jaksi ani nešlo.ale naši předci to prý dělali přes díru v prostěradle, aby to bylo jaksi méně vulgární:-) jedinou radu ti dám, ty kondomy klidně kup i ty a na vsechno ostatní plánování se vykašli :-) nějak to dopadne :-) a rozhodně ne hůř, než když budeš mít nalajnovanou minutu po minute a budeš v křeči.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist