Svatebni noc?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #53702 28.12.2011 23:18

Kde sehnat sexy pradýlko na svatebni noc? Nevim zda riskovat kupovat pres net, co kdyz mi to pak nebude? A jinak nevim do jakeho kramu jit, kde se to prodává? V normalnim obchode se spodnim pradlem??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Verousek8929.12.2011 0:13

    Tak určitě obchody se spodním prádlem. Pokud chceš něco divočejšího, tak krásné prádlo se dá sehnat v obchodě s erotickým zbožím :)

  • já sem si kupovala prádýlko v HMku...měli tam pěkné podprsenky ke korzetovým šatům i kalhotky..ale ono na tobě stejně mopc dlouho nevydrží :D :D

  • ahoj, taky bych šla do obchodu se spondím prádlem, určitě tam nědo hezkého seženeš. U nás tedy svatební noc moc neproběhla, byla jsem v 5 měsíci a měla jsem dost. U kamarádky byl zase dost zmožený manžel, tak se taky nic nekonalo, tak přeji krásnou svatbu i svatební noc a pravda je, že když bude, tak to půjde hned dolů. Ale zase je to hezký.

  • Ahoj :) Spoustu oblečků seženeš taky v sexshopech... ale kdybych mohla doporučit, zkus astratex.cz tam nakupuju já a zatím se mi vždy "zadařilo", že mi to bylo. Mám velikost L - tak to tak i kupuju :)

  • PavlaKaf29.12.2011 9:35

    Ahoj :o) Já teda podobné věcičky nakupuju jedině přes net, a to na stránce: pradlo-sexy.cz. Mají fakt krásný věci, docela rozumný ceny a hlavně, všechno, co jsem si objednala, mi perfektně padlo ;o) Doufám, že nakonec seženeš něco moc hezkého a užiješ si jak svatbu, tak svatební noc ;o)

  • Ahoj, ja bych doporucila obchod se svatebnima satama. Ja si tam koupila fakt hezky sexy pradlo pod saty - bily korzet a kalhotky. Pak jsem si k tomu jeste dokoupila bily samodrzici puncosky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist