Svatební dar

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23254 18.6.2012 17:14

Ahoj holky, v září se s přítelem chystáme kamarádovi na svatbu. Nutno říct, že přítel mu jde za SVĚDKA. No a my si lámema hlavu s tím, co novomanželům dát. Chtěli jsme něco originálního, když to má být od svědka, navíc ti dva jsou jako bratři. Říkala jsem si třeba nějaký wellnes víkend, ale mají dvouletou holčičku, která na tom není bohužel zdravotně uplně nejlíp, takže by byl asi problém s hlídám. Nebo nás napadlo dát "tradičně" peníze, ale nějakým originálním způsobe. Máte nějaké typy nebo zkušenosti? Za všechno budeme rádi :)))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nemají třeba nějaký společný koníček? My jsme třeba dávali kamarádům poukaz na squash, protože spolu chodí každý týden hrát, jiní kamrádi byli hodně spokojení s pobytem v pivních lázních, ale by byl ve vašem případě asi problém. Vzhledem k tomu že mají holčičku, napadl mě poukaz na společné rodinné focení, to by si taky mohli užít a nebo dát peníze a překvapit je jinak. Třeba udělat nějakou fotoknihu, nebo sesbírat fotky z dětství a udělat jim na svatbě "výstavu", nějakou prezentaci....A nebo jim dejte všechno co by potřebovali na takový malý welness večer doma a pohlídejte jim jeden večer malou, jeden den by to třeba šlo...

  • Sydzej6018.6.2012 20:15

    ahoj nebo jestli znáš někoho kdo dělá stromečeky s korálků tak jim nech udělat strom s korálkama a na nich přidělané peníze.viděla jsem to a je to moc pěkný.já taky dělám stromečky s korálků akorát jsem je dělala bez peněz.ale možná ho budu dělat tchyni k 50. a na tom asi 50 kusů 50i korun.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist