Svatba v rodinném kruhu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40387 1.5.2011 18:01

ahoj holky chtěla bych se zeptat jaký máte názor na svatbu v pár lidech z rodiny hlavně té hodné blízke(rodice,babičky,dědové,svědci).jsem těhotná ve 28tt a chtěla bych svatbu ještě než se prcek narodí. neumím si to vubec představit tak malou svatbu mít a neužít si tak jak pořádnou svatbu do x hodín rána.Děkuji za odpovědi....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já když jsem se vdávala tak jsem byla v 29 tt a svatba byla také čistě s rodinou jen rodiče sourozenci.S manžou jsme tam byli asi do tří než jsme šli spát. Většina co byli už na několika svatbách říkaly že byla ta nejhezčí nebylo tam moc lídí asi 13. Můj názor je takový že jsme se braly z lásky né k vůli lidem tak záleží jen na vás jestli to tak taky chcete.(mimochodem polovina mích známích co měli veliké svatby jsou už dávno rozvedení).

  • Ahoj, tak mi svatbu přesunuli až po porodu, až malá bude běhat, aby nám přinesla prstýnky k oltáři :) My jsme rekonstruovali půl roku byt, do toho jsem trošku nečekaně otěhotněla a představa zařizování ještě svatby ani jednomu z nás prostě zrovna nějak do noty nehrála. Ale já jsem vždycky říkala, bych chtěla v případě rodiny být vdaná a podívej...Nevidím problém na malé svatbě s nejužším kruhem rodinným. Svatbu si i tak můžete protáhnout do rána, to pak dospíš :) A nevím, proč by sis jí neměla užít, vždyť je to o vás dvou a vy tam společně budete :) Dokonce už ve třech :)

  • Ahoj, nevím, proč neuděláte větší svatbu, i když jsi těhulka, ale myslím, že užít si to můžeš tak jako tak. Vždyť je den hlavně tvůj a tvého partnera, navíc jednu dvě kamarádky si tam můžeš pozat i tak. Ale rodinu svatba bude zajímat a dojme určitě nejvíc. Já bych nebyla proti, naopak, míň lidí=míň starostí a financí.

  • Vdávala jsem se v šestém měsíci těhu. Na svatbě bylo asi 22 lidí. Nejužší rodina a čtyři páry nejlepších kamarádů. Pařila jsem do jedné do rána /což bylo déle než můj manžel, který padl ve 23:00 roztomile sťatý :o)/. Původně jsme se chtěli brát o dva měsíce déle a mít velkou svatbu a na jiném místě. Ale když jsem otěhotněla, což bylo plánované, ale jaksi to trvalo dva roky, chtěli jsme se vzít před narozením malého a vše jsme změnili. Když se za svojí svatbou ohlédnu, nelituju. Byla krásná, veselá a vůbec mi nevadí, že jsem nemohla pít alkohol, protože když jsem ráno viděla ty zmuchlané ksichtíky svých bližních, jsem ráda, že jsem nevypadala jako oni.

  • ahoj, tak toto u je u me dost aktualni... mame svatbu v cervnu, nase holcicka bude mit tou dobou pul roku, ja se jako tehotna vdavat nechtela.. svatbu jsme meli mit tajnou, ale nevyslo to, takze mame normalni mensi svatbu s asi triceti lidma..jinac mensi svatba neni spatna...

  • Ahoj, já osobně jsem toho názoru, že právě takové skromnější svatby jsou ze všeho nejhezčí. Kdybych se měla někdy vdávat znova, tak bych také spíš chtěla takovou svatbu. Třeba jedna moje kamarádka měla zrovna cca měsíc zpět svatbu u nich na zahradě, na které bylo dohromady asi jen 15 lidí a bylo to skvělé. Celý obřad se konal pod širým nebem, ale pro jistotu tam měli pronajatý i party stan od https://www.argoservis.cz/ kdyby náhodou počasí nevyšlo a začalo pršet.

  • Taky se mi mnohem víc líbí skromnější svatby. Já sama jednu takovou měla a bylo to naprosto parádní. Super bylo i to, že nás to celé vyšlo dost levně. Asi nejdražší položka v rozpočtu bylo to, že jsme si od https://www.idealcar.cz/ půjčili kabriolet, se kterým jsme po obřadu jeli na takovou novomanželskou projížďku. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist