Sušička na prádlo

Otázku položila: Bývalá uživatelka #2949 23.2.2011 6:38

Ahoj holky, přemýšlím, že si pořídíme sušičku na prádlo. Máte ji některá? Co vaše zkušensoti s ní?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já mám sušičku a už bych si život bez ní nedokázala představit. Všechno prádlo se tam dát nedá, ale ...
    Mám samostatnou sušičku s odvodem vody do nádobky a nebo do odpadu. Včera jsem do sušičky dala 2 pračky najednou a sušilo se to 1,5 hodiny. A teď když se s malou učíme na nočník je to božský. Večer vyperu, usuším, sušička vyžehlí a ráno mám suché nadýchané punčocháčky a tepláčky. A ty řučníky, jako z reklamy na Azurit.
    Účet za elektřinu se nám zvýšil zhruba o 150 Kč za měsíc což je naprosto zanedbatelné v porovnání s ušetřeným časem.

  • Verunkas123.2.2011 7:07

    Ahojky, sušičku máme doma ja to dobrá věc. Hlavně si nekupuj tu co je s pračkou stojí za dvě věci. Ale kup si tu co je zvlášť a budeš spokojená - méně prachu v prádle,i čas to šetří a není zas tak nákladná na energii.

  • patiperra23.2.2011 7:50

    Já tam suším i sportovní choulostivý prádlo - na program na tohle prádlo, a nezdá se mi, že by se to ničilo, a to že přes léto s přítelem sportujeme každý den, takže těch cyklů sušení už bylo požehnaně. trvá to podle váhy a typu prádla, cca 2 hodiny? Akorát džíny se v ní docela stahujou, takže pokud je máš na těsno, budou ještě těsnější :-). Ale není dobrý míchat věci co rychle a hodně pomalu schnou - jako například košile a ručníky, protože se ti ty věci co rychle schnou potom zmačkaj. Ale jinak je úžasná a nedám na ni dopustit. A prádlo je z ní tou horkou párou i krásně narovnaný takže pokud to tam po skončení procesu nenecháš válet a hned to vyndáš a složíš, většinu prádla nebudeš muset ani žehlit.

  • sušička s pračkou stojí na ho....(suší dlouho, nekvalitně a prádlo je zmačkané že nejde skorem ani vyžehlit). Volně stojící sušička - super!!! Většinu věcí ani nemusíš žehlit, pokud vyndáš a složíš ještě teplé, navíc je to krásně nadýchané a nedělají se tolik žmolečky. Pravda je s těma jeanama, resp. nejen s nima, že se některé věci o velikost srazej.

  • My susšičku nemáme a popravdě bych si ji ani nekoupila - a to bydlíme v bytě, takž taky celkem omezený prostor k sušení prádla. Dle mě je to žrout energie.

  • m.czech1.3.2011 17:31

    Taktéž přemýšlím o sušičce, Nemám, kde sušit a když tu čtu, že už se to nemusí moc žehlit ... to by bylo něco pro mě ;) ... manža zašpiní každý den jednu košili, takže se nažehlím dost :D ... jak tedy vypadají košile ze sušičky? poradíte jakou značku? dík moc

  • petulinkaa1323.2.2011 22:55

    Každý má na to jiný názor,ale holky co znam,co jí mají,tak řikaly,že jí daly pryč,protože ničila prádlo :-( tak nevim, sama zkusenosti nemám :-) a ani mi to rozhodně nechybí, to samé s myčkou, myčka mi domu nesmí :-( kdyz to vidim u lidi co jí mají,to je des,skladovat treba dva dny nádobí, jen ta predstava nez ji naplim,ani náhodou :-( mam ráda si uklidit hned a mit dve sady a stejnak vsechno do myčky dát nemuzues,takže za me rozhodne sušička s myčkou neeeeeeeeeeee! :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist