Sunar nebo Beba?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #125945 1.2.2016 20:17

Ahojteee maminky :-) Jdu si zase pro radu. Malá má 6 týdnů a papáme Bebu Comfort. Neblinkáme,hezky kakáme, ale u krmení se mi malá kroutí, děla ksichtíky,ale mlíčko vypije...Někdy vypije 120ml někdy mín a vylívám zbytek :-( Nevím,zda je to ok? Někde jsem se doslechla,že ta Beba je "Hladová" a děti po ní mají hlad. Chci se zeptat na názor tech co to mají podobné nebo zažité,je lepší ta Beba nebo mám přejít na Sunar? Prý je sladší,lepší a děti hezky přibírají. Já jsem teda byla taky na Sunaru jako dítě....Díky všem za radu :-)

  • 01.02.2016 20:57:03 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já teda nevím, proč by některé z těch obyčejných mlíček (a tudíž mezi sebou porovnatelných, pokud neberu nějaká ty extra sytící na noc) mělo být hladové.¨
    ta mlíčka jsou co do výživnosti a obsahu kalorií srovnatelná a je pravda, že ta Beba je z nich nejméně sladká a hodně často je doporučována jako dokrm, dokud se kojí. a cos e týče toho "hezky přibírají". pokud bude miminko pít co má (a nebude se přepíjet-přecpávat) tak bude prospívat po každém a netrvala bych na tom, že mimčo musí kdo ví jak moc přibírat. ono to taky s nějakým extra přibíráním není moc dobrý. hlavně při UM je pak riziko, že se dítěti "zadělává" na obezitu do dalšího života.
    pokud mimčo krásně pije, nemá z mlíčka zažívací problémy není důvod ho měnit.

  • hiuhi1.2.2016 20:32

    Sunar je nejsladsi mliko ze vsech... Nemyslim si ze Beba je hladova... Byl na ni synovec a vpohode, moje mala je na Sunarun a taky vpohode... Oba pribirali tak nejak "normalne"... Takze nevidim moc rozdil... Nasi male beba nechutnala (jednou jsem si musela u svagrovy "pujcit" mliko, pac moje se mi vysypalo do tasky), synovec zase tuhle dostal sunar a taky mu nejel... :-D

  • máme Bebu a v pohode. Sunar mi strašne penil, tak sme prešli na Bebu.

  • Ak ti mala papa mliecko a je spokojna tak podla mna je blbost menit ho.A co ja som sa povylievala mliecka :-D:-D:-D dnes ma mala pomaly 8 mesiace a vypije mi max 150 ml mliecka a niekedy dokonca polovicu vylievam co uz nema nan chut.Takze je to v pohode.Skus najst malej inu polohu pri papkani a mozno sa to zmeni tie ksichtiky.

  • medulinek2.2.2016 7:14

    Zkusili jsme snad vsechno protoze mala byla blimkaci a az beba ji sedla,ano neni tak sladka jako sunar,ale nevidim duvod proc by kojenec musel mit meco mavic prislazovaneho.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 527 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist