Suchý šampon

Otázku položila: Anonymní uživatelka #396936 18.2.2019 15:18

Zdravím. Chtěla bych zkusit začít poprvé používat suchý šampon, proto bych se chtěla zeptat na pár podrobností kolem něj: Jak často ho aplikujete? Neexistuje třeba nějaký přírodní, např. od Alverde?
Chtěla bych nějaký, který by mi dodal objem a zároveň odstranil mastnotu a zplihlost z vlasů. Nemáte nějaké osvědčené tipy? :)
Děkuji moc!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pre mňa je to tiež SOS riešenie, ale dosť sa mi mastia vlasy, takže suchý šampón mám. Používam ten od Aussie, pekne vonia, nebieli vlasy a má aj prírodné zložky (tiež uprednostňujem bio, ale to sa ťažko hľadá).

  • stupidiack18.2.2019 15:43

    Suché šampony používám jen jako opravdovou nouzovku v případě mastných vlasů, příp. místo spreje na vlasy, ale to spíš kvůli dosažení textury vlasů a lepší manipulaci s nimi. Jinak je to spíš tak, že se vzbudím s mastnými vlasy tak, že bych se neodvážila ani do obchodu, a tak použiju suchý šampon (opravdu SOS situace) a hned po příchodu domů si vlasy umyju. Cítím se líp, mastnota je pryč, ne jen překrytá jakýmsi pudrem. :-) Nedokážu si představit jít tak třeba do školy/práce. A to si vlasy myju obden, maximálně jednou za tři dny a nijak extrémně se mi nemastí, spíš jde o zvyk. Ale já osobně jsem suchým šamponům na chuť nepřišla, není nad to si hlavu umýt normálně. :-)

  • Zkoušela jsem suchý šampon od Balea, trochu barví, ale vlasy nejsou mastné. Myslím si, že je na každém, jak jim šampon sedí. Zkusila jsem jich pár, určitě bych nebrala ty nejlevnější, měla jsem snad z primarku a to neudělalo vůbec nic. Tady je odkaz na alverde suchý šampon, nějaká recenze. http://anesagill.blogspot.com/2017/03/nejbozejsi-suchy-sampon-ten-od-alverde.html

  • Jilkova421.10.2021 15:02

    Holky prosím, tak jako existuje suchý šampon, nedělá se třeba i suchý sprchový gel? Nebo to je asi blbost, ale prostě něco, co by dokázalo upoceného člověka zbavit zápachu?

  • Purkova22.10.2021 2:31

    Suchá sprcha se dělá, je vyvinutá pro sportovce, takže je dost účinná. Mám s ní dobrou zkušenost zvlášť v letních dnech, kdy se člověk trochu zapotí, ale nemá čas vletět do normální sprchy.

  • Jilkova423.10.2021 1:44

    Můžete mi poradit prosím, kde bych to mohla sehnat?

  • Purkova25.10.2021 23:29

    Jasně, je to suchá sprcha, která neobsahuje parabeny, formaldehyd ani alkohol. Má takovou příjemnou vůni kokosu, takže se člověk pak cítí opravdu jako po sprše https://www.halbich.cz/muc-off-dry-shower/

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist