Suchá pleť, kůže

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31602 21.10.2011 17:51

Zdravím Dámy :) Chtěla bych se zeptat,, trpím suchou kůži, jak na oblíčeji, tak po celém těle. Zkusila jsem už xxx různých krému, u kožní jsem byla, různé koupele v mléce a podobně, ale nic nepomáhá, můžete mi poradit? Připadám si jako had, který se svléká z kůže :// Díky!!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na obličeji ji mám občas taky a spolehlivě zabere obyčejná měsíčková indulona. :)) Tělo si teď mažu Neutrogenou, docela zabírá, ale já to mám asi jiný než ty, jsem atopička, takže mi spolehlivě nepomůže nikdy nic. Byla jsi někdy na kožní?

  • Nedavno jsem to také řešila. Mám trochu lupenku, takže vím o čem mluvíš... Používala jsem vše co se dalo a nic. Před týdnem jsem se naštvala a udělala jsem si obyčejnou maskou doma - droždí, troška medu a pár kapek citronu. Nanesla jsem to na obličej, těle. Po 15ti minutách jsem vše osprchovala a po 3 dnech už jde vidět rozdíl :) ...

  • ahoj, mám stejný problém .. zkoušela jsem snad všechno možné...teď se ale týden mažu konopnou mastí a má to něco do sebe ... je to tak o 90% lepší!!! takže pokud jsi ještě nezkoušela, tak jdi do toho :)

  • Ahojky. Vím o čem mluvíš, mám taky strašně suchou pokožku a navíc trpím lupénkou, no a taky jsem už toho vyzkoušela strašně moc...a co mi určitě pomáhá je krém Excipial U Lipolotio a do koupele používám Linolu Olbad...vyzkoušej to a myslím, že ti to pomůže. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist