Styl oblékání - Podpatky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #40238 4.7.2012 22:38

Ahoj WomeZonky :-). Jsem mladá slečna které je 14 let. Změnila jsem svůj styl oblékání a chtěla bych se oblékat elegantněji. Přemýšlela jsem, a opravdu miluji tento styl kalhot http://www.stilago.cz/outlet/zeny/kalhoty-195242/kalhoty-195373/kalhoty-seda-1607250.html k tomu bílé tílko a přes to pletený cardigan. K tomu jako doplněk nějáký hezký šátek.Ale stále nevím co za boty. Já vím, jsem ještě malá holka a na lodičky už tuplem. Ale já lodičky miluji. Nechci nějáké veliké lodě s 10cm podpatky a vypadat jako nějáká.. Ale chtěla bych nějáké pěkné "lodičky" i s měnším podpatkem (5cm). Já vím, bude tu plno komentářů, že by jste dceru nikdy ve 14ti na podpatky nepustilli apod. ale i přes to mě zajímá vás názor. Děkuji a pochopím když budete proti :-).

Chybička se vloudila " přez " :-) Tak se opravuji :-D. A jinak, moc děkuji.. Dodali jste mi odvahu si nějáké pořídit. Mamka mě sice zabije, ale když si je koupím ze svého nemůže mi nic říct :-D. I když bude naštvaná snad to snese :-). Děkuji za typy :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simone5.7.2012 23:24

    Souhlasim s holkama a jen dodam jednu radu: kdyz uz si nekdy vezmes boty na podpatku, tak hlavne doslapuj na celou nohu a ne na pokrcenou (jako to dela spoustu holek). Nejen, ze to vypada smesne, ale hlavne si znicis kolena. Ja se tedy priznam, ze podpatky miluju a nejcasteji nosim takove ty lodicky s velmi nizkym podpatkem. Jsou pohodlne a clovek v nich nechodi jako zlomena hul :-D Jinak ale holky maji pravdu: podpatky nejsou zdrave ani na nohy, ani na pater 8-.

  • Je dobře že máš už ve 14 svůj styl a nejseš jako ostatní mladé holky, co jsou jak přes kopírák :) Elegantní styl je krásný, ne každý se jím umí oblékat, ale ty vypadáš, že to umíš ;) Já bych si asi pořídila boty něco na způsob těchhle http://www.prokrasnetelo.cz/data/userfiles/image/zensky_svet/boty-nizky%20podpatek%20(2).jpg

  • Me je 13 a taky se mi hrozne libi elegantni styl a podpatky k tomu..ty kalhoty se mi sice libi ale ja bych si je asi nekoupila.. ja jsem spis na nejake uzke treba cerne ale to jevec nazoru.. ja uz jsem s asi 5cm podpatkama zacala v zime.. pripadala jsem si hrozne blbe protoze ja jsem takova mala ..ale rada na podpatkach chodim tak proc ne.. rozhodne bych si poridila na podpatku.. zkusila bych treba takove http://www.botyk.cz/prod/show/17702/Boty_Polobotky_Xti_Lippy_25224.html :) chodi se na nich lip nez na normalnich lodickach.. ja mam doma podobne akorat s nizsim podpatkem a bile a chodi se na nich dobre :)

  • ahoj, je fajn, že máš svůj styl, ale s těma podpatkama to nepřeháněj ;-) i 5cm je dost, stačily by i jen 2-3cm. mohly by se ti potom, při častějším a delším nošení, začít zkracovat achilovky. ono chodit v podpatkách někde venku není zase až taková sranda, jak se zdá ;-) naše chodníky nejsou příkladem krásně poskládaných dlaždic. a oni i ortopedi neradi vidí podpatky u takto mladých děvčat. má to prostě své opodstatnění, proč by se nosit neměly. bohužel, já má s dcerou opačný problém - podpatky jí dávat nechci, ona sama po nich ani netouží (je jí skoro 12), ale sehnat boty ve velikosti 39 bez podpatků je celkem problém a to hlavně zimní :(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 566 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist