Stydké pysky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #426486 13.11.2020 23:01

Ahoj, mám takový hodně intimní a trapný dotaz. Proto taky píšu sem do poradny, protože to nemůžu jen tak s někým začít probírat. Mám velké stydké pysky dost od sebe. Pokud stojím, tak vše vypadá normálně, ale s rozkročenýma nohama je mám hodně daleko od sebe, takže jsou odhalené i malé stydké pysky, které mám ještě k tomu možná i větší, než většina žen. Připadám si kvůli tomu hnusná a odpudivá..ještě k tomu mám i malá prsa..mám pocit, že nemám mužům vůbec co nabídnout...je mi z toho na nic. Máte to někdo podobně? Vůbec si nepřipadám přitažlivá a stydím se za to.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Melldeery14.11.2020 0:11

    Muž opravdu nebude řešit, jak to dole vypadá. Vždyť i on určitě řešil, jak jeho penis vypadá, jestli ho nemá moc malého, velkého. Vůbec se tím neznepokojuj. A co se týče malých prsou, každý muž má jiný vkus, někomu se líbí malé, někomu velké. Můj přítel třeba má rád prsa malá, která já mám, ale jemu přijde že je mám velká, protože jeho bývala přítelkyně prý téměř žádné neměla.

    Ve finále, chlap co tě bude mít rád, tohle řešit nebude8-.

  • Panova.Vaginka14.11.2020 6:21

    Třeba tohle vše jsou tvé přednosti a určitě tomu pravému se budeš líbit a právě tohle na tobě bude třeba obdivovat... žádná nejsme dokonalá ale každá jsme originál :-)

  • "Nemám chlapovi co nabídnout..." Tohle můžeš říct v případě, že bys chtěla být "sexuální pracovnice". Normálnímu chlapovi bude dost jistě záležet na jiných věcech. Buď milá, pokorná, nauč se něco, co se ti bude ve vztahu hodit... ať máš pak opravdu co nabídnout.

  • vlkodlak15014.11.2020 0:09

    Je dulezite se mit rada takova jaka jste. To je videt i pres obleceni? Nebo bas to nejak omezuje? Nebo je to pouze esteticke?

  • Ahoj, s tím se vůbec netrap. Já si také nemyslím, že moje vagína je krásná a prsa jsem měla vždy A a teď po dětech nemám ani to. Každá jsme jiná a chlapi mají naštěstí různý vkus. Já tedy nechápu, jak se někomu může líbit jakákoliv vagína:-D.... Určitě si kluka najdeš, neřeš to. Normální stydké pysky ani normální velikost prsou neexistují.:-)

  • macicekkajik15.11.2020 11:04

    Jde vidět, že jsi mladá a nemáš žádné starosti okolo než zkoumat, jak vypadá tvé tělo. Věř tomu, že muži, který tě bude milovat, bude jedno jak vypadáš. Měj se ráda, taková jaká jsi a najdi si nějakého koníčka, který tě bude naplňovat a na to jak vypadáš si ani nevzdychneš.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist