Studium při mateřské

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25351 16.2.2011 14:13

Holky, máte zkušenosti, jak se dá zvládnout dálkově VŠ s miminkem ? Resp. hlásíte se některá někam na školu ? Mě zrovna vychází příjmačky na školy v termínu, kdy budu rodit, takže smůla. Máte nějaký tip ?

Holky, nevíte o nějakém dálkovém, kde nejsou SCIO testy, ani nějaké složité přijímačky ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já se taky chystám na VŠ na dálkové studium. Máme termín v květnu, tak uvidím, jak to půjde. Chystám se ale nejspíš na soukromou školu, mup.cz - mezinárodní vztahy. Ve státních školách najdu vždycky tolik předmětů, co mě odradí, že to vzdávám předčasně. Ale neházím státní školu ještě za hlavu.

  • Ahoj, taky mě přepadaly ty myšlenky, když jsem bala těhu, ale po narození malého mě to rychle přešlo .-DDDD ale každé miminko je jiné a ne všechna jsou taková jako byl ten náš uplakánek, kterej mě nechal minimálně vyspat. nyní čekáme druhé a tak to už si vůbec nedovedu představit :-DDD ale pořád si pohrávám s tou myšlenou, ale nevím nevím, zda sem to už nepropásla....

  • Pájo, nikdy není pozdě. Určitě si to nepropásla, koukám, že si o 4 roky a 6 dní starší, taky vodnářka, tak dodatečně gratuluji a určitě studium nevzdávej. Jsme furt mladé holky a když to děti jenom trochu dovolí, určitě se všechno dá.

  • ahoj, já výšku stihla, protože jsem otěhotněla těsně před státnicemi, ale moje kamarádka studuje při miminku dvě výšky najednou a zvládá to - pomáhá ji hodně její setra, která malou často hlídá... jinač já taky ještě o něčem uvažuju, aspoň o nějakém jazykovém kurzu.

  • Ahojda,
    tak mě vychází porod v době, kdy bych měla nastoupit na VŠ. Nevím, jak to zvládnu, třeba to půjde odložit, mám to dálkově.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist