Stud?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #50605 1.10.2011 20:17

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda jsou tady nejaky zeny pri tele. Jak to mate se sexem? Stydite se, nebo se dokazete odvazat? :-)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem ze začátku byla trochu oplácaná (ne teda moc) a nestyděla jsem se vůbec:)) Nemáš důvod, on ví jak vypadáš a má tě takovou rád;) ale je to těžký no.. já jsem pak kvůli stresu zhubla, zůstalo mi to a připadám si nechutně hubená a spíš se stydím za to:( asi jsem praštěná, ale na hrudi mám viditelné snad všechny kosti, měla jsem vždycky krásnej zadeček :D ale ted je teda nic moc, jsem jak prkno a dost mě to štve. Prostě klid!:) On tě takovou poznal a takovou tě chtěl!! Některým chlapům se líbí když mají ženskou za co chytit!:)

  • já jsem oplácaná... a přítel to miluje... říká, musím si tě ještě trošku vykrmit, abych tě měl pořádně za co chytit (jakoby teď neměl :-D ) když po pokoji projdu nahá nebo jen v košilce, obdivně hvízdne... rád se se mnou chlubí... Takže tím chci říct, že chlapi celkově nemají rádi holky, které jsou kost a kůže, ale ani ty, které jsou přehnaně obézní... prostě zlatá střední cesta... A moc mě mrzí, že takové normální holky, jako jsme my, nejsou prezentovány v reklamách, a na veřejnosti - spousta holek kvůli tomu trpí anorexií a bulimií a depresemi atd. ... Přitom je to škoda...

  • Já jsem boubelka a nestydím se vůbec :) Můj přítel taky není nijak hubený, takže si nemáme co vyčítat :D Sex máme super a užíváme si ho.

  • Sice nejsem boubelka vůbec, ale nevím, proč by se takovéto ženy měly stydět. Pokud je muž miluje takové, jaké jsou a o ten sex stojí, že s ní nesexuje 1x za 14 dní z donucení, protože si potřebuje s prominutím vyprázdnit pytlíka, tak to není přece žádná rarita. Každá je jiná a není důvod se za to stydět. Ovšem vydím to z mého pohledu, třeba boubelky to vidí jinak.

  • já se stydim neodvážu se nikdy :-(( a trápí me to moc..

  • Já si myslím, že pokud tě ten chlap pozná, tak vidí, jak vypadáš :) A když se před ním svlečeš, tak to není žádný "šok" :D :D Prostě se mu líbíš taková, jaká jsi a je jedno, jestli nahá nebo oblečená :)

  • petulinkaa131.10.2011 21:22

    Nikdy jsem hubena nebyla,vzdy oplacanejsi,ale ne boubelka...a muzu ti rict - NIKDY jsem se nestydela...ba naopak si to v minulosti s muzem uzivala a ted si to uzivam s manzelem ....a ver mi,chlap to oceni vic,nez kdyz se za sebe budes stydet a v posteli budes k nicmu :-( si jaka si a bud te tak bude kazdy brat nebo at si víš co...:-)

  • Můj názor je,když ten chlap s tebou je,tak ví jak vypadáš když máš oblečení,tak i když jsi nahá. Neboj se odvázat, já taky nejsem zrovna hubeňour a nestydím se, jen si to užívej. :)

  • Já boubelka jsem , vždy jsem měla přítele nebo milence, před kterýma přeci jen byl stud a milovat se při světle natož při denním bylo pro mě šílené trauma. Teď mám přítele, pro kterého jsem krásná ( i když nechápu teda v čem mu tak krásná příjdu), ale milovat se s ním přes den nebo v noci při světle mi nedělá problémy. Odvázat se při sexu by měl každý, není to milování přece z povinnosti. Spíš naopak, zapojte fantazii a vykašlete se na to, zda jste oplácáná nebo ne, zbytečně nad tím moc přemýšlíte a pak to v posteli nestojí za nic. Každý jsme nějaký, hlavu vzhůru holky :)

  • já se teda na začátku také styděla, a po porodu se styděla za svá prsa, jelikož díky kojení se mi změnili na "roll-up" :D Za ty jsem se styděla ještě nedávno. Až mi přítel řekl, že je mám krásná a že se mu taková líbí. Tak už se nestydím a přestalo mi to vadit. Že mu to ale trvalo, že?? :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist