Strie

Otázku položila: Anonymní uživatelka #54962 19.8.2012 11:12

ahoj holky, chtela bych se zeptat jestli některá neznáte nějakou ,,babskou radu,, jak se zbavit strii?? Popřípadě nějaký dobrý krém, který opravdu zabírá. Mam je na zadku, moc jse mto driv neresila, protoze to ani neslo skoro videt, ale ted se mi udělaly takový fialový. Děkuji za rady :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, tak to se máš, že je máš jen na zadku. Já je mám snad všude. Na prsou, bocích, stehnech.... :-( Vyzkoušela jsem několik krémů, ale nic mi nepomáhalo. Teď mám Enja balsam proti celulitidě a striím od Dermacolu a trošku mizí. Alespoň na prsou. Ale nevím, jak na to aby zmizely úplně. Na to snad nic neexistuje. Zkus cvičit a hodně mazat jakýmkoli krémem. Dobré je snad i střídání teplé a studené vody ( sprchování) nebo i masáže. Zklouším vše co jde abych se jich alespoň někde zbavila. Tak držím pěsti, aby něco zabralo ;-)

  • Bohužel se jich zbavit moc nejde. :( Jak píše ralisule, taky jsem zkoušela kde co a nic moc. Krém od Avonu pěkně voněl, ale výsledky skoro žádné, masážní olej od Saloosu taky nic moc, teď mám od Palmer's masážní tělové mléko a to krapet funguje, na bocích je mám viditelné docela o dost méně. Ony časem vyblednou samy, mně jde hlavně o to, aby se netvořily další, takže opravdu mazat každý den pečlivě. A maž si i stehna, prsa, boky, jakmile se jednou začnou tvořit, je to děs. :O=
    Jinak existuje odstranění laserem, ale po tom jsem se nějak více nepídila, zkus se podívat na internetu. ;) Jenže otázkou je, jestli se to vyplatí, až budeš v budoucnu těhotná, je vysoká pravděpodobnost, že to bude zase praskat. :( Ale na druhou stranu.. V mládí se člověk vystavuje nejvíc, pak už by mě to asi tak neštvalo... Teď se stydím do plavek.

  • Ahoj, já mám strii spoustu na bříšku po minulém těhu, ale byl mi doporucen kamarádkou tento přípravek na strie, ktery je už na vzniklé strie na rozdil od kremu proti striim .. Já si rekla, ze ho zkusim po druhym tehu (o ktere se ted snazime) at nevyhazuju tolik penez vickrát 8-o ,ale zbavim se jich jednou pro vzdy, pokud zabere http://www.zbavsestrii.cz/zbavsestrii/4-O-produktech/4-TriLASTIN-SR-proti-striim

  • tak mě kamarádka poradila nastrouhat zázvor smíchat s olejem a mazat, prý se po tom i zatáhne líp bříško, já jsem 5 týdnů po porodu, tak zatím nic moc výsledky, ale uvidím ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist