Strie

Otázku položila: Bývalá uživatelka #19377 15.12.2011 15:02

Ahoj holky, zase prosím o radu :-) Na konci těhu, se mi udělaly na břiše a bocích strie. Sice jsem se poctivě mazala, ale kůže to prostě nevydržela , hlavně na tom břiše to mám hodně. Máte vyzkoušený nějaký krém nebo radu, jak alespoň strie zmírnit?? Nebo nemáte zkušenosti s nějakými kosmetickými procedůramy popř. laserem? Díky moc za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, zbavit se strií je na dlouhou trať. Prostě tomu ale někdy asi nezabráníš. Jinak vím, že se doporučuje hodně promazávat měsíčkovou mastí, ale jak píšu, je to opravdu na dlouho. Jinak vím, že se také odstraňují laserem, ale s tím zkušenost bohužel nemám.

  • Verousek8915.12.2011 18:07

    Já na laser slyšela samou chválu. Na internetu jsou i videa, jak to přesně probíhá a jak to vypadá. Já mám také strie na břiše a pomohl mi je zesvětlit krém z avonu na strie.

  • Dost jsem o tom četla a podle lékařů na strie prostě neplatí nic, prevence.. Ale jak už jednou vzniknou, jsou to prostě jizvy a žádný krém je odstranit nemůže, jediné co může fungovat je laser a jinak jen čas, časem a taky hodně opalováním strie zbělají a nejsou téměř vidět.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist