Střevní potíž..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #373607 11.5.2017 17:54

Ahoj holky, dnes odpoledne, kdy jsem se vracela ze školy jsem dostala ve vlaku křeče v břichu až skoro dolů do podbříšku..trvaly asi pár sekund, a pak doma opět..šla jsem na záchod na ,,velkou" bylo to normální..pak to přešlo a před chvíli jsem opět měla znova ty křeče, které trvají pár sekund ale jsou takové, že se kroutím a chodím shrbená...prostě takové projíždění všude v břichu..šla jsem opět na wc, zezačátku normál, ke konci už skoro průjem..nevím o ničem špatném co bych mohla dnes sníst..a ráno bylo ještě vše ok i ve škole. Měla jsem ale dnes celkem stresující den..a kamarád mi řekl že to může být z vystresování..co myslíte ? Popřípadně je nějaký čej zelený nebo černý dobrý proti průjmu ? Mám dojem že ano, jen nevím, jaký děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud jsi měla stresující den, tak to určitě bude mít vliv i na trávení. Já to zažívám celkem pravidelně, když jsem ve stresu. :-( Nejlepší je se uklidnit, dát si třeba nějaký bylinkový čaj (meduňku, mateřídoušku), případně ten černý. Nejez nic dráždivého, kořeněného, smaženého, mastného a ono se to vrátí do normálu, neboj :-)

  • Na tyto potíže pomáhá heřmánkový čaj.... je na žaludek a trávení, i na průjem. Určitě neublíží. Jinak mě osobně pomáhá panák rumu. Pokud jsi hodně mladunká, tak si dej třeba čajovou lžičku, desinfikuje střeva a zklidňuje. Také staví průjem. Určitě doporučuji, mám s tím dobré zkušenosti. Tak ať je brzy lépe.;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist