Střední škola

Otázku položila: Anonymní uživatelka #410404 21.8.2019 15:32

Už se rozhoduju na jakou střední školu mám jít. Mamka chce abych šla na pedagogické lyceum. Bojím se protože u škol pedagogických se dělají talentovky( zpěv,nástroj...) a to mi nejde. Je i u pedagogického lycea talentová zkouška nebo ne??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik21.8.2019 18:29

    Stačí si vygooglit střední školu, kam by jsi docházela a tam budeš mít, co budeš potřebovat k přijímačkám. Zatím co jsem tak viděla, tak talentovky tam byly ze zpěvu, výtvarky a tělocviku. Pokud ti to nejde, šla bych na jinou školu. Ty to jednou budeš dělat, ne tví rodiče. Rozhoduje se dle sebe, o co máš zájem.

  • Jsem na lyceu ve Varech a talentovky jsem nemusela dělat. Ty se většinou dělají na předškolní a mimoškolní pedagogiku, u nás pak ještě na sprotovní gympl

  • Ahoj, nejlepší bude, když se podíváš na stránky školy, kde zjistíš, z čeho se přijímací zkoušky skládají. Nebo zkus kontaktovat nějakého studenta. Řekne ti konkrétněji, jak bylo těžké se na školu dostat. Já ti můžu ještě doporučit cvičné testy na To dáš https://www.to-das.cz/ , které ti pomůžou s teoretickou přípravu na přijímačky. Hodně štěstí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist