Strašák jménem orgasmus

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32675 8.5.2011 22:47

ahoj je mi to hrozně hloupé,ale je to tak že si už nevím rady...mám problémy s orgasmem,vždy když už to na mě,,přijde" tak přítele zarazím a nic..on je z toho neštastný protože si myslí,že je chbya v něm,ale jávím že ne..je tos ním moc krásný...ale ten orgasmus mi prostě ndá spát...nemáte s tím prosáím někdo nějaké zkušenosti nebo radu?díky moc

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak přítele nezastavuj, naopak!

  • Taky nechápu proč ho zastavuješ, jen ho nech ať se snaží pěkně dál... nic na tom není... :o)

  • nevím jestli se přesně jedná o to stejné, ale když jsem se sexem začínala a orgasmus jsem ještě nikdy neměla, ještě jsem ho nezažila, nevěděla jsem jaký to je, tak se mi stávalo, že jsem měla pocit, že už to musí přijít, ale už jsem to dál nemohla vydržet, takže jsem to partnerovo snažení taky vždycky utnula ... trvalo to do doby než jsem opravdu orgasmus zažila - a ten jsem si přivodila sama :-)

  • Já si taky myslím, že by sis to měla zkusit párkrát udělat sama v kllidu, zjistit, co se ti líbí:) Pak se ti to bude líbit i s ním :)

  • nojo to my co jsme si se sebou hráli už od puberty a objevovali svoje tělo tak s tímto problém nemáme... :DDDD na tohle je jedinej lék a to pořádná masturbace, zjisti co se ti líbí o samotě, v klídku ... budeš vědět do čeho jdeš a věř, že ho už nezastavíš ;)
    investuj do nějakého robertka, zkus se uspokojit vaginálně, když to nepůjde tak aspoň klitoriálně a pak si hraj s myškou i až se budeš milovat s přítelem.. chlapy to vyšokovává když si na ni hrábneš a ty si zkus udělat dobře aspoň takhle ať z toho něco máš ;)
    řešením je taky to zkusit po menstruaci když tu vagínu máš prokrvenější, citlivější...
    Hlavně neustále opakuj a přesvědčuj svého milého, že on za to nemůže, mívaj z toho velký mindráky a pak může mít se sexem nakonec problém on ;)

  • dzusinka8.5.2011 23:29

    Proč se toho bojíš? Máš zřejmě nějaký psychický blok, na který musíš sama přijít a pokusit se ho s přítelem odbourat. Nebo mu předem řekni, že nesmí hledět na to, když ho budeš zastavovat. Že máš prostě jen strach z toho neznáma či z čeho, ale že ti tím může pomoct.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist