Stránka pro chlapy - (budoucí) tatínky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #42408 11.12.2012 9:22

Když mi snažilky, těhule a maminky máme womenzone a spoustu jiných internetových stránek. Je něco i pro snažilkovský tatínky, budoucí tatínky a tatínky?? Můj přítel by chtěl být na nějaký takový stránce a dozvědět se nějaký rady.
Díky za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • O zadnych takovych nevim,ale myslim si, ze je to skoda. Nerikam,ze by ti chlapi tam sedeli porad jako my,ale kdyz se chteji nekdy neco dozvedet, tak se musim ptat a tak by vypadali ze se snazi a nejsou vsichni stejni ze je to nezajima.

  • existuje spousta stránek pro chlapy, ale na něco takového jsem tam nenarazila. Jen klasika - auta, motorky, .............. Nejsem si jistá jestli něco takového najdeš. Nějak si nedokážu představit chlapskou diskuzi Jak co nejdřív oplodnit partnerku, Mám špatný spermiogram, Jak nejlépe přebalit dítě, Co s dítětem když řve...........možná nějaké zahraniční, ale s českýma to bude dost špatné

  • :-D promiň, ale nedokážu si představit chlapa, který by takové věci rozebíral s někým na netu...asi by mi přišel při nejmenším "divnej"

  • Taky promiň, ale nedovedu si předsatvit, že by můj chlap řešil tyhle věci na netu a rozebíral to tam a to je skvělej táta, jen to prostě mají jinak, spíš hledá na netu jiné věci, ale nějaké dělení se o radosti při očekávání a mimikování, no nevím, ke chlapovi mi to moc nejde a to si nemyslím, že jsou špatní tátové, ale berou to tak nějak jinak. My ženský to máme jinak. Pokud se něco chce dozvědět, tak bude muset podle mě hledat na netu, ale spíš na ženských forech. Jako to třeba manža taky našel, ale spíš tohle bylo na mě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist