Strach, že mně chce jen kvůli sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #374112 4.5.2017 17:45

Ahoj, bojím se, že je se mnou přítel jen kvůli sexu.. Miluji ho, ale vždy když jsme spolu vyžaduje jen jedno .

  • 24.05.2017 19:30:52 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 24.05.2017 19:30:52 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pie.com.key4.5.2017 18:53

    No nenapsala jsi, jak na jeho výzvy reaguješ. Odmítáš ho, nebo mu vyhovíš? Když mu nevyhovíš, jak reaguje? To jsou docela podstatné věci. Pokud ho odmítáš a jemu to vadí, či se chová agresivně, je naštvaný, dává ti to "sežrat", tak je to špatně. Pokud mu vyhovíš a nedáš mu najevo, že zrovna nemáš na sex náladu, nemusí to poznat. No a pak je varianta, že ho odmítáš, ale bere to v pohodě... ale to bys tu asi neřešila, že? :) Napiš podrobnosti, jinak nemůžeme radit.

  • Safetka4.5.2017 18:06

    Ahojky. No, tak pokud spolu chodíte nějakou tu dobu, tak je jasné,že vás oba začne ten druhý čím dál více sexuálně přitahovat, kor jestli jste ještě v pubertě. Spousta kluků v pubertě opravdu bere vztah jen jako cestu k tomu se s dívkou vyspat. Ale věř mi, že sex bude časem vyžadovat jak 16 letý kluk, tak 30 letý muž. Jsou to přecejenom muži, k rozmnožování jsou stvoření. Pokud tě do ničeho nenutí, nevyhrožuje nebo podobně, nezkouší na tebe věci které jsou ti nepříjemné, tak je to podle mě v pohodě.:-) Kdyby ses kdykoli cítila nepohodlně, kdyby začal ,,něco zkoušet'', tak se neboj vyjádřit. Ale pokud by mu opravdu šlo jen o jedno, tak by ho zajímalo jen TO, ne všechno ostatní kolem vztahu. Určitě se tě ptá na všechny možné otázky týkající se normálního života, nebo ne? :-)

  • sisterrys4.5.2017 18:15

    Já bych příteli na rovinu řekla, že chceš dělat na rande taky něco jiného. A uvidíš, jak bude reagovat ;-)

  • Pokud sex ještě nechceš a nejsi na to připravená tak to musí pochopit jestli tě miluje. Mého kluka jsem odmítla asi 5x..bylo mi ho v té době strašně líto ale prostě nechtěla jsem na to spěchat a tak jsem to řekla na rovinu.;-) on sám věděl že na mě moc spěchá, ale horniny ho prostě přemáhali. Do teď jsme spolu a milujeme se a jsme rádi že jsme si počkali až na ten správný čas.:-) takže být tebou tak mu to řeknu narovinu protože jen tak poznáš zda ti za to opravdu stojí. Pokud mu jde jen o sex a ne o tebe tak pamatuj že tohle můžeš nabídnout poprvé jen jednomu. Takže bych na to nespěchala. Jakmile přijmeš sex už víc mu nabídnout nemůžeš.8-o

  • Ono u kluku chlapu všeobecně je to klasika. Taky jsem "kutila" s klukem (ani nechodila) který vždy chtěl sex, at uz kdekoliv, a co jsem došla na schůzku uz mi daval ruce na stehna atd. :-D taky jsem si myslela že me ma jen na to a proto se na nej vykaslala zavcas. Ale po nejake době c mi stále psal i zpusobem ze se me proste vzdat ne a nechce..tak mi doslo že mě asi opravdu mel rad buhvi jestli nemilovat..takže muži to dáváj někdy dost blbě najevo, že holku mají i jinak rádi, a sex prostě milují. Takže nevím, ale zkus mu někdy říct, že půjdete třeba do kina (kde sex nejde mít) a pak domu s tím že jsi unavena, a dej mu najevo že už na to nemáš chuť, uvidíš dle jeho reakce :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist