Strach, ze bude novy pritel stejny jako ten minuly

Otázku položila: Anonymní uživatelka #54323 19.6.2012 11:12

seznámila jsem se klukem a ted jsem po tydne randeni si uvedomila, jak se hrozne moc podoba byvalemu:( ocima, usmevem, postavou (ale ma vypracovanejsi :D ) a vcera jsem toho ex. napotvoru potkala, sla jsem domu a mela jsem malem depresi, pac moje hlava si ho s nim ztotoznila, ten predtim na me nebyl moc hodny, tento je, ale mela jsem z toho hroznou naladu a strach ze se bude opakovat ze me nekdo zradi..:( nemela bych mu to rikat ne? radeji..

nadpis k tomu moc nesedi..:D pardon

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • faith.verus19.6.2012 11:44

    Ono už to tak bývá, že člověk si najde někoho, kdo je podobný tomu předešlému partnerovi. Určité rysy většinou mají. Říct mu, že máš strach, že Tě zradí mu samozřejmě říct můžeš, ale i on se může bát, je to takové vzájemné, nemyslíš? I muži mají obavy. A nechceš si třeba napsat klady a zápory svého současného partnera? Máš ho ráda? Dyť přeci nikdo není dokonalý. :-)

  • Ahojky, tak psala jsi, že se mu podobá úsměvem, očima, postavou... Tak pokud jsou to podobnosti pouze fyzické, tak je to OK. Hlavní je, aby povahově byl tenhle druhý lepší, což ale poznáš až časem....a třeba budeš velmi příjemně překvapená. Tak držím palce :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist