Strach z prvního sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #372491 27.5.2017 7:26

Ahoj. Mám takový problém holky. Je mi 16 let a já ještě neměla sex - nic neobvyklého. Problém je v tom, že když se prstím, tak si tam strčím pouze jeden prst, víc bolí, když jsem měla přítele tak ten tam dostal prsty dva, ale po snad půlhodinové práci jedním, a navíc to ještě bolelo. Mám strach, že když dojde na sex, tak se mi tam penis nevleze a nebo to bude strašně bolet. Nějaké rady?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj kdyz se bojis tak jeste nejsi pripravena. Az budes uplne uvolnena a pripravena na sex sama tak to prijde. Uvidis ..drzim palce ;)

  • s tímto mám zkušenost, přítel mě musel taky prstit jen jedním, když zkusil 2 nebydržela jsem to dýl jak 10min. My se scházíme a vždy jsme spolu aspoň 3hodiny, takže mě třeba 2 schyůzky prstil jen jedním ale vždy se zkusil i dvoma, postupně to šlo ale musíš se uvolnit a užívat si to, pak mě už prstil jen dvom a ale vždycky mě musel vzrušit třeba jen jedním prstem a teď do mě může dát i 3prsty :-D a už máme sex za sebou😉 se mnou byli potíže taky😉 asi 10 min. Trvalo než mi ho tam dal, snažili jsme se, a ani to nebolelo 😊 přeji hodně štěstí8-.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist