Strach z pravdy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51435 22.9.2011 21:15

Ahoj holky, mám docela problém a nevím, jak z něho ven. Mám přítele, jsme spolu přes rok a já bych (časem!!!) strašně moc chtěla miminko, přítel se pořád vymlouvá na peníze, což samozřejmě chápu, zatím studuju a také není kam spěchat, prostě se o tom bavíme, co bude, nebude nebo co by být mohlo, JENŽE!!! Přítel mi jednou v opilém stavu naznačil, že má nějaký problém (jaký jsem se nedozvěděla, ale řekl mi, že by časem taky nemusel moct mít dítě, že zatím jo, ALE!...) - to mě relativně uklidnilo, protože mě uklidňoval, že to není tak vážné! Minulý týden se malinko opil zase a když jsem mu řekla, že mám problémy s MS, že mám "strach" jestli se náhodou nezadařilo, řekl mi, že se fakt nezadařilo, že je neplodnej!!! Byl opilej, tak jsem to neřešila, jenže pak se mi to rozleželo v hlavě a já začla mít strach, protože miminko opravdu chci, navíc mě zajímá jeho zdravotní stav, nejsme děti, abychom si to tajili, tak jsem se ho na to prostě zeptala, proč to řekl a on se vykrucoval (jako že vím "prd" co se kdy může stát atd.), naléhala jsem, aby mi řekl pravdu, ale nechtěl se o tom bavit... co si o tom myslíte, jak na něj, jak zjistit aspoň tuhle hodně zlou pravdu???

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simea22.9.2011 21:31

    Treba deti proste nechce. Neprodelal priusnice jako malej?

    V klidu bych si s nim promluvila, pokud ani potom nerekne nic, tak Ti zkratka neveri nebo nechce ublizit. Mozna bych mu zkusila rict, ze nejistota je pro tebe horsi nez cokoliv co by ti mohl rict a ze chces vedet na cem jsi.

  • full.avl22.9.2011 21:32

    řeknu to asi takle (sice to bude hnusné,ale) pokud ho miluješ,tak by jsi eventuálně překousla to že je neplodný,i přesto že dítě chceš.vždyť přeci jen,můžete se pokusit i o umělko.Třeba je má jen pomalý.
    Nebo on ví 100% že je neplodný,nebo je to jen jeho odhad,proto že si parkrát nedal pozor?
    a opilosti člověk plácne hodně krávovin.Fakt by to chtělo si sednout a promluvit si o tom.

  • liiida22.9.2011 21:33

    proste bych mu narovinu rekla, co planujes do budoucnosti a ze nechces nechavat problemy bez reseni. trochu zatlac at se nechova jak malej kluk. jestli opravdu chce s tebou takovou budoucnost jako ty s nim, mel by vzit rozum do hrsti a zacit to resit vcas

  • A myslíš, že to ví na 100%? Já si myslím, že pokud by šel na nějaké vyšetření řekl by ti o tom. A v opilosti člověk řekne strašně moc hloupostí. Vím to z vlastní zkušenosti, co vykládá můj přítel když je v podnapilém stavu ;).. Chce to vážně si promluvit, ikdyž s některými muži je to těžké.

  • Asi bych mu na rovinu řekla, že ty jeho řeči, byť v opilosti, tě trápí a že bys jednou chtěla mít děti. Jste pár, máte se rádi, měli byste se na sebe navzájem spolehnout a zároveň si být i oporou a důvěřovat si. Jestli má partner nějaký problém, může mu to být nepříjemné, třeba se stydí, ale jestliže spolu navzájem počítáte do budoucnosti, měla bys to být ty jako první, s kým by měl problémy řešit. To mu řekni, ať má v tobě oporu.Tohle je věc, o které bys měla vědět, zvlášť po roce vztahu.

  • petulinkaa1322.9.2011 22:59

    Jen otázka,kolik vam je? oboum? treba az bude starší,bude se k tomu stavet jinak a rekne ti to,s pravdou stejnak bude muset jit ven,kdyz pak jednou budete chtít mimčo :-) a hele,zázraky se deji vsude, nikde neni napsany,ze kdyz reknu,ze je 100% neplodny,ze to mimčo neprijde,ac je to nepochopitelny,priroda dela divy, kolik takovych ,,neplodnych" lidi je a mimča maji....myslim si,ze ted nema cenu to z nej na silu dostavat,kort kdyz jeste rodinu nechcete a ty s nim zustanes tak jako tak, jak řikáš....:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist