Strach s přijímaček na SŠ :(

Otázku položila: Anonymní uživatelka #438253 13.7.2021 14:50

Dobrý den,
Za rok budu dělat příjmačky a bojím se. Myslíte, že se na ně mám začít připravovat už teď o prázdninách nebo až v září?
Prosím poraďte.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • :-Jestli mas strach s přijímaček místo z přijímaček, začala bych už ted a to češtinou...

  • nigrinka14.7.2021 11:01

    Jestli to cítíš takhle, tak bych se začala připravovat. A nejlépe předmětem, který Ti jde teď nejhůře a bude na přijímačkách. Budeš mít dostatek času ten předmět pochopit... Držím palce. Strach je fajn, ale nenech se jím převálcovat. Pokud se začneš připravovat už teď (bez stresu), tak to tu určitě zvládneš. Jsi hodně uvědomělá, a to se cení.

  • macicekkajik13.7.2021 15:35

    To musíš vědět sama, jak v kterém předmětu, ze kterých budeš dělat přijímačky, jsi připravená. Dle toho bych se učila buď teď a nebo v průběhu roku.

  • Jo tak tenhle strach znám. Všichni říkají, že se nakonec člověk někam dostane, což člověku moc nepřidá, je to ale pravda. V pohodě se dostaneš, když se začneš za včas připravovat. Já začala už v září, kdy jsem vyplňovala jednou týdně pracovní sešity z matiky a češtiny, potom jsem chodila ještě na přípravku na SŠ, kde mi to hodně pomohlo s nervama(pak jsem to tam už znala a byla víc v klidu), od března jsem vyplňovala skoro každý den testy Cermatu. Byla jsem na gymplu druhá. Možná se to někomu zdá zbytečné úsilí, já se ale strašně bála.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist