Strach pejska z andulky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #75065 5.1.2013 16:10

Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat na dvě otázky... :-)

1. Mám pejska bišonka a pořídila jsem si nedávno andulku. Myslela jsem, že budu muset psa hlídat, aby po něm nevyjel, ale nenapadlo mě, že se ho bude tak strašně bát 8-o ze začátku se oba očuchávali a byli v pohodě, ale teď jen co ptáka pusím, pejsek leze mě do náručí nebo pod stůl a prostě nechce ven. Nevíte co s tím? Nechci ho chudáčka zbytečně stresovat.

2. Vyčetla jsem, že ptáci mají rádi naklíčené zrní, jak to mám udělat? Klacisku trošku nasypat na navlhčený papír a čekat až tovyklíčí? Známým na to ptáčci umřeli, že asi byli nafouklý nebo jak to říct, proto se ptám.

Moc děkuji za odpovědi holky, i když vím, že to sem zrovna moc nepatří.. :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ¨já mám páreček andulek a naklíčené semínka jim nedávám vůbec...jen sem tam nechám naklíčit proso a nebo koupim naklicenou rerichu v obchode ..z jinych seminek mam strach prave z toho aby se nenafoukli ...a stim pejskem nevim asi si musi pejsek zvyknout...nejspis ho ptacek zobnul a on se proto boji

  • Mame doma jorkšira a ten se boji snad vsech zvirat...nekdy nam to prijde, ze se spise boji, aby mu neublizil a ze by dostal, tak si drzi odstup...podle me je to normalni :-)

  • Měla jsem andulku a žádné naklíčené zrní jsem jí nedávala, já bych to teda neriskovala. Nechávala jsem si jednou naklíčit proso jen tak ze zvědavosti, a to jsem dala do misky na vatu do tepla a vlhčila vodou. Hm s tím ptáčkem si myslím to co Nikola11, že ho možná klovnul. Moje andulka jednou kanibalisticky vletěla na stůl s paštikou a ochutnala :D a mohla se utlouct po brambůrkách.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist